Οι πρώτες δηλώσεις της Καθάργια μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να..»

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η σύντροφος του Μαυρίδη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις της Καθάργια μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να..»

Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστυ Καθάργια αλλά και ο ίδιος πέρασαν μια πολύ δύσκολη περίοδο καθώς και οι δύο διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό και νοσηλευόντουσαν στο νοσοκομείο καθώς είχαν έντονα συμπτώματα. Η Κρίστυ έστειλε το δικό της μήνυμα και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την περιπέτεια του ζευγαριού.

Η Κρίστη Καθάργια είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν: “Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα.

Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια εβδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο».

Η Κρίστυ και ο Γιώργος έχουν βγει από το νοσοκομείο και βρίσκονται σπίτι τους περνώντας μαζί την καραντίνα και έκαναν μάλιστα τις δηλώσεις τους λίγο μετά αφού πήραν εξιτήριο. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κρίστυ δήλωσε:

“Αφού η ζωή είναι μόνο μπροστά, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προχωράμε. Επίσης τα χείλη μου δεν είναι έτσι από υαλουρονικό, ούτε φταίει το φίλτρο, αλλά έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες”.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κρίστυ Καθάργια μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Γιώργος Μαυρίδης: Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφος του Κρίστη Καθαργιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού.

Πριν λίγες ημέρες η σύντροφός του μίλησε στο Live News πριν ακόμα νοσηλευτεί και η ίδια και αποκάλυψε πως ο ιός έχει καταβάλλει και του δύο πολύ. Λίγο μετά από τις δηλώσεις της, εισήχθη και η ίδια στο νοσοκομείο.

Σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο που βρίσκεται. Ένας ορός φαίνεται και ο ίδιος έχει αποφύγει να γράψει το οτιδήποτε.

μαυρίδης κορωνοιος

Κρίστη Καθάργια: Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη σοκάρει για τον κορωνοϊό - "Είμαστε χάλια, δεν μπορώ να..."

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η Κρίστη μίλησε στο Live News για τα συμπτώματα και τις δύσκολες ώρες που περνούν.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.