The Bachelor: Απίστευτα ξενερωμένος ο Βασιλάκος με μια παίκτρια - Έγινε έξαλλος με την ερώτηση της

Ποια ήταν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Απίστευτα ξενερωμένος ο Βασιλάκος με μια παίκτρια - Έγινε έξαλλος με την ερώτηση της

Φαίνεται πως υπάρχουν… διάφοροι τρόποι να εκνευριστεί και να ξενερώσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με μια εκ των παικτριών του «The Bachelor» να τον προκαλεί και να τον κάνει έξαλλο με την «μπηχτή» της.

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε, με τον ίδιο να στέλνει ένα γράμμα στα κορίτσια στη βίλα, ανακοινώνοντας πως μία εξ αυτών θα έκανε βόλτα μαζί του… στα σύννεφα, με τη συνοδεία ενός ελικοπτέρου.

Η τυχερή ήταν η Εριέττα, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Εκείνη, όμως, που έδειξε τα νεύρα της, ήταν η Άννα.

Η ίδια ρώτησε τον Βασιλάκο, προτού φύγει με την Εριέττα, το λόγο που δε βγαίνει ραντεβού μαζί της και… αν έχει ξεχάσει το όνομά της. Ο Παναγιώτης ήταν έξαλλος, έχοντας απογοητευτεί από τη συμπεριφορά της. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

The Bachelor: Αδιανόητο! Δείτε πόσο χρονών είναι η Άννα κι από που κατάγεται

Η Άννα είναι μία νέα διαγωνιζόμενη κοπέλα που μπήκε στο The Bachelor στα μέσα του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι πως δεν την βλέπουμε και τόσο τρελαμένη με τον Παναγιώτη! Το Youweekly.gr αποκαλύπτει πράγματα που δεν ξέρατε για εκείνη όπως την ηλικία και την καταγωγή της.

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Άννα από το The bachelor

Είναι από την Κόρινθο και συγκεκριμένα από τους Άγιους Θεόδωρους. Συγκεκριμένα έκανε την είσοδο της στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 23/10.

Η Άννα σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού. Παίζει βόλεϊ τα τελευταία 7 χρόνια. Μπαίνοντας στο παιχνίδι φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα. Τι είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την πρώτη του εντύπωση μόλις την είδε; «Βλέπω την Άννα να εμφανίζεται με αυτό το σέξι φόρεμα και τα… χάνω». Η ίδια είπε: “Εμφανίζομαι μπροστά του, εστιάζω μόνο σε αυτόν και ταυτόχρονα νιώθω στην πλάτη μου τα μαχαίρια ζήλιας από τις άλλες κοπέλες”. Από την άλλη, τα υπόλοιπα κορίτσια δεν έδειξαν να χαίρονται που μπήκε μια νέα παίκτρια στο παιχνίδι. Στην πρώτη της συνάντηση με τον Παναγιώτη του είπε: “Είσαι πολύ πιο όμορφος από κοντά”. Είναι της σχέσης, άλλα αργεί να αποφασίσει. Είναι επιλεκτική.

Συζήτησε με τις κοπέλες και το κλίμα ήταν κάπως περίεργο. Την ρώτησαν τι πιστεύει ότι θα την κάνει να ξεχωρίσει για να φτάσει εκείνες… και η Άννα απάντησε πως είναι ευγενική σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες. Ποια είναι η ηλικία της; Η Άννα είναι 19 ετών.

Διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του show! Ο Βασιλάκος θα γίνει έξαλλος και θα ρημάξει την βίλα!