Ατύχημα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Τι συνέβη

Τραυματίστηκε όσο ήταν στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ατύχημα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου - Τι συνέβη

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο αφού έχουν στο πλευρό τους την μικρή αξιολάτρευτη κόρη τους, Μελίτα, η οποία όμως είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, η κόρη της τραγουδίστριας μπορεί να είναι ακόμη πολύ μικρή αλλά συνεχώς παίζει και κινείται στο σπίτι και μεταξύ των άλλων τρελαθήκαμε με την παιχνιδιάρικη φωτογραφία της που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μικρή Μελίτα όσο έπαιζε καταλάθος χτύπησε το πρόσωπο της στο τραπέζι με αποτέλεσμα να κάνει μια μελανιά στο μαγουλάκι της.

Η Ελένη Χατζίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε η αγαπημένη της κορούλα με ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ευτυχώς αποκάλυψε πως είναι όλα καλά και σε λίγες μέρες θα έχει φύγει και ο πόνος και το σημάδι από το προσωπάκι της μικρής.

τραυματίστηκε η κόρη της χατζίδου

η κόρη της χατζίδου τραυματίστηκε στο σπίτι

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει με την κόρη της και στέλνει το δικό της μήνυμα για όσα ζούμε

Η Ελένη Χατζίδου πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό με την μονάκριβη κόρη της Μελίτα. Αυτή τη φορά έστειλε και το δικό της μήνυμα.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου έχουν αποκτήσει μαζί το πρώτο του παιδί και πολύ συχνά θα ανεβάσουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους. Πλέον και οι ίδιοι μένουν στο σπίτι και η Ελένη αποφάσισε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Σε μια φωτογραφία που μαμά και κόρη βγάζουν τις γλώσσες τους η τραγουδίστρια έγραψε: Βγάζουμε τη γλώσσα σε όλες τις δυσκολίες κ δεν το βάζουμε ποτέ κάτω!? Ελπίζουμε να σας φτιάξουμε λίγο τη διάθεση μ αυτή τη φωτογραφία❤️✌?
#girlspower #cutebaby" Δείτε το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ελένη Χατζίδου παιδί γκριμάτσα

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Μεγάλες χαρές βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Χατζίδου και ο αγαπημένος της σύζυγος Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κορούλα τους έκανε τα πρώτα της βήματα. Οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένοι και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν ξεκολλάει λεπτό από τη μικρή Μελίτα και η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά επιλέγουν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μαζί της.

«Οικογενειακή κυριακάτικη βόλτα! Το Μελιτάκι μας κάνει τα πρώτα του βήματα κ θελουμε τόσο πολύ να το μοιραστούμε μαζί σας!Βγαζουμε κ το δεύτερο δοντάκι μας. Ποσο πολύ χαιρόμαστε να βλέπουμε το λουλουδάκι μας να μεγαλώνει! Φιλια κ απ τους 3 μας», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.