Big Brother: Δήλωση "φωτιά" - «Ο νικητής είναι...»

Όνομα "βόμβα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Δήλωση

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ριάλιτι και αποκάλυψε ποιος θα φτάσει μέχρι τον τελικό και θα είναι ο νικητής.

Γιατί μπήκες στο παιχνίδι;

Για τα λεφτά. Ξεκάθαρα. Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, μας άφησε κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δυσκολίες, αλλά προσπάθησα μέσα από όλο αυτό να γίνω .πιο δυνατή και να πατήσω γερά στα πόδια μου.

Αυτός είναι ο νικητής του Big Brother σύμφωνα με την Αφροδίτη

Ποιον πιστεύεις νικητή; Και με ποιον δεν θα ξαναμιλούσες; Με ποιους θα κράταγες σχέση;

Ξεκάθαρα η Άννα Μαρία όπως όλα δείχνουν. Έχει φανατιστεί ο κόσμος μαζί της και αυτό για μένα δεν είναι καλό, (γιατί ο φανατισμός δεν είναι καλό, δεν βλέπεις καθαρά) αλλά... στην τελική είναι ένα ριάλιτι, μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Δεν θα ήθελα σχέσεις με τη Ράνια, τον Νίκο, που αναφέρονται στο ήθος μου πολλές φορές και δεν μου κάνει όλο αυτό εμένα. Δεν θα με κρίνουν αυτοί... Ο Θέμης είναι πολύ καλό παιδί και θα τον κρατήσου στην ζωή μου, έχει περάσει πάρα πολλά αυτό το παιδί, έχει φάει πολύ ξύλο στην ζωή του, και είναι πολύ μικρός και όλο αυτό είναι άδικο. Επίσης με τον Κεχαγιά, τη Σοφία τη Ραΐσα τον Ζακ, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Δείτε ωστόσο, μιας και μιλάμε για την Αφροδίτη, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε την Παρασκευή - Μεγάλη ανατροπή

Στο live του Big Brother είδαμε μεγάλες ανατροπές, εκπλήξεις, ξεσπάσματα αλλά και αποκαλύψεις. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και τελικά αποχώρησε από το σπίτι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Πυργίδης. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε αρχικά ότι οι παίκτες έσωσαν την Άννα Μαρία, με το άγχος να εντείνεται για τους άλλους δύο παίκτες.

Ο παίκτης, λοιπόν, που δεν τα κατάφερε και θα επιστρέψει στο σπίτι και στην οικογένεια του μετά από 13 ολόκληρες εβδομάδες ήταν η Ραμόνα. Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.