Αγνώριστη η Βικτώρια Καρυδα σε φωτογραφία του 2004 - Σαν μια άλλη στο πρόσωπο...

Απίστευτη μεταμόρφωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Βικτώρια Καρυδα σε φωτογραφία του 2004 - Σαν μια άλλη στο πρόσωπο...

Μια φωτογραφία από το 2004 έφερε στην επιφάνεια η Βικτώρια Καρύδα, στην οποία και είναι εντελώς αγνώριστη, αφού στο πρόσωπο είναι λες και βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο.

Το μοντέλο είχε εκπτοσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο όπου κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους, της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 αλλά και Miss Top Model International 2003. Ενώ είχε βρεθεί στα καλλιστεία του 2004 στη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας για τη διεκδίκηση ακόμα ενός τίτλου.

Τότε, είχε ποζάρει στο πλευρό Ουκρανής καλλονής και η φωτογραφία τους είναι απίστευτη. Δείτε που βρίσκεται μετά την δικαίωση του χαμού του άντρα της!

Βικτώρια Καρυδα φωτογραφία από τα καλλιστεία

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία της επτά χρόνια πριν όταν ήταν έγκυος!

Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της Βικτώριας Καρύδα έχει αλλάξει ριζικά. Η ίδια μας αποκάλυψε μια φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν έγκυος!

Η δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της και ανέτρεψε κάθε δεδομένο. Μετά την καταδίκη των δραστών πριν μερικές εβδομάδες, η ίδια έχει σταθεί στα πόδια της και προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω για χάρη των δύο παιδιών της.

Ωστόσο, συχνά θυμάται ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος πολλές από τις οποίες, μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Αυτή τη φορά, η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος, πριν από επτά χρόνια.

Η ξανθιά καλλονή ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό τοπ με μακριά ουρά, ένα εσώρουχο, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και εντυπωσιάζει!βικτώρια καρύδα

Αδυνατισμένη η Βικτώρια Καρύδα μετά το τέλος του μαρτυρίου της - Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι

Οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» την Βικτώρια Καρύδα σε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε, μετά το τέλος του μαρτυρίου της με το δικαστήριο για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Φανερά αδυνατισμένη, τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Το μοντέλο πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία περίπου δυο χρόνια. Δηλαδή από την ημέρα που σκότωσαν τον επιχειρηματία, μέχρι πριν από λίγο διάστημα που τελικά κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο οι δολοφόνοι του.

Η Βικτώρια Καρύδα παρά τις δυσκολίες ωστόσο, προσπαθούσε να είναι δυνατή για χάρη των δυο παιδιών της, καρπούς του έρωτα της με τον Γιάννη Μακρή. Ωστόσο, δεν ξεχνούσε λεπτό τον σύζυγό της.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το μοντέλο, έχοντας στο πλευρό του το γιο του.

Φανερά αδυνατισμένη - αφού κάνει και καθημερινή γυμναστική - η Βικτώρια Καρύδα φορούσε ένα total white σύνολο. Φόρμα και τύπου φούτερ. Μητέρα και γιος έβγαλαν βόλτα το σκύλο και περπάτησαν για να χαλαρώσουν.

Βικτώρια Καρύδα γιος βόλτα