Η δημόσια έκκληση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον αέρα του OPEN - Τι είπε για την σύντροφο του;

Η αναφορά στην χθεσινή της εμφάνιση στο J2us

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον αέρα του OPEN - Τι είπε για την σύντροφο του;

Μια δημόσια έκκληση στον Νίκο Κοκλώνη έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον αέρα του Open, με αφορμή την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο J2us.

Μετά την ολοκλήρωση του βίντεο με τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του J2us, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και ζήτησε να δοθεί στην επόμενη εμφάνιση της συντρόφου του ένα πιο εύκολο τραγούδι.

«Πολύ ωραία η Ευρυδίκη. Να πω κι εγώ κάτι προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη. Νίκο σε παρακαλώ την επόμενη εβδομάδα, στο ζητάω σαν προσωπική χάρη, δώσε ένα τραγούδι φυσιολογικό. Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Ένα φυσιολογικό, μην είναι Γιάννης Πάριος. Σε βαθμό δυσκολίας δεν μπορείς να πεις Πάριο και περνά – περνά η μέλισσα. Να πούνε Μπίγαλη ας πούμε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε: «Μου είπε χθες ο κύριος Θεοφάνους, ότι η επιλογή των τραγουδιών γίνονται από τρία άτομα. Από την κύριο Θεοφάνους, τον κύριο Νίκο Κοκλώνη και από τον κύριο Τάσο Ξιαρχό. Και οι τρεις αποφασίζουν από κοινού τι τραγούδια θα δώσουν στους παίκτες».

Είναι ωστόσο έγκυος η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Χαμός επικρατεί από χθες στο βράδυ στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο live του J2us. Πολλά είναι τα σχόλια που αναρωτιούνται μήπως είναι έγκυος, αφού η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη.

Συγκεκριμένα, στο Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram η Soula Glamourous, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από followers της, αν η δημοσιογράφος περιμένει παιδί.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει λέγοντας πως δεν ξέρει, ωστόσο όποια τρώει παραπάνω και πετάει η κοιλιά της, όλοι λένε ότι είναι έγκυος και έχει κουράσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγκυος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη J2us φουσκωμένη κοιλιά

Κανείς ωστόσο δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι. Μπορεί να έφαγε τελικά λίγο παραπάνω και να φούσκωσε - δείτε τι συνέβη στο J2us. Ωστόσο, αν τελικά ισχύει και είναι έγκυος θα το μάθουμε όλοι όταν αποφασίσει να το πει.

Αυτό είναι το βίντεο που ξεκίνησε το χαμό για το αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος