Έξαλλος ο Γιώργος Γιαννόπουλος στον αέρα του ALPHA - «Ρε παιδιά, καθίστε… Χαλαρώστε λίγο!»

Τι ήταν αυτό που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλος ο Γιώργος Γιαννόπουλος στον αέρα του ALPHA - «Ρε παιδιά, καθίστε… Χαλαρώστε λίγο!»

Το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA «Οδηγός καλής ζωής» και εξομολογήθηκε ένα πράγμα που έκανε στο παρελθόν το οποίο όμως έχει μετανιώσει με αποτέλεσμα όμως κάποιες ερωτήσεις να τον κάνουν έξαλλο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει πως παλιότερα υπήρξε άπιστος όσο βρισκόταν σε μια σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχω απιστήσει και δεν αισθάνθηκα άνετα. Μετά όμως το είπα στην κοπέλα μου, κοιμηθήκαμε και κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Αισθάνθηκα κάπως μυστήρια, δεν αισθάνθηκα καλά».

Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη, η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, που ήταν επίσης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, ρώτησε: «το επανέλαβε; Αυτό θα είχε ενδιαφέρον να το ακούσουμε. Παρ’ όλο που δεν αισθάνθηκε καλά».

Τότε ο Γιώργος Γιαννόπουλος μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: «Δεν θα σας το πω κυρία! Ρε παιδιά, καθίστε… Χαλαρώστε λίγο! Χαλαρώστε!». Μάλιστα, πριν λίγο καιρό δήλωσε κάτι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν το περιμέναμε!

Έξαλλος ο Γιώργος Γιαννόπουλος στον αέρα του ALPHA

Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλάει για την επική ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ...» - Όσα αποκάλυψε

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στις κάμερες και έκανε αποκαλύψεις για την ατάκα που έχει γίνει viral και έχει δημιουργήσει ο ίδιος «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μα...».

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης, «Η ζωή μετά» που έγινε στο θεάτρο Χυτήριο, και συνάντησε τον ηθοποιό.

Μάλιστα, δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για την ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ...»

«Κανονικά θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα» είπε και πρόσθεσε «για να βγάζαμε και εμείς κανένα φράγκο! Έχω πει και άλλες viral ατάκες! Πάντα κάτι κάνω. Και τώρα στο J2US πάλι κάτι είπα».

«Δηλαδή πάντα βάζω ένα στοιχείο της προσωπικότητας μου σε ότι κάνω. Με το «πως του πετσόκοψες έτσι ρε μαλ...» όχι, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος χαλασμός Κυρίου» παραδέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός για την ατάκα που χρησιμοποίησε στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, Το μικρό ψάρι. «Μου έδειξαν στο Tic Tok ότι γίνεται ο χαλασμός Κυρίου! Δηλαδή τρελάθηκα. Δεν το ήξερα, δεν το είχα δει και γίνεται ο χαμός».