Κάνει comeback η Δούκισσα Νομικού - Αυτή την ώρα θα βγαίνει στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή της

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνει comeback η Δούκισσα Νομικού - Αυτή την ώρα θα βγαίνει στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή της

Ένα μεγάλο comeback έπειτα από 3 χρόνια κάνει η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με εκπομπές και φυλλάδες εφημερίδων. Μάλιστα, η Reallife έβγαλε στη δημοσιότητα την ώρα που θα βγαίνει στον αέρα του ΣΚΑΙ, η εκπομπή της.

Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, να δήλωσε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν άλλαξε γνώμη.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εφημερίδας Realife, η Δούκισσα Νομικού που θα αναλάβει το ριάλιτι μεταμορφώσεων «Makeover» του σταθμού του Φαλήρου, θα παίρνει καθημερινά τη σκυτάλη από τον Νίκο Μουτσινά στις 17:00, θα παίρνει δηλαδή τη θέση του My style rocks, το οποίο σε λίγες ώρες έχει το Gala της Κυριακής με μια αποχώρηση «βόμβα».

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως όταν έκανε το δεύτερο παιδί της ένιωσε τι θα πει οικογένεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε να είναι πραγματικά συγκινημένη στις δηλώσεις της για τα παιδιά της. Μιλώντας τόσο για τον Σάββα όσο και για την μικρή Αναστασία, εξήγησε πόσο μεγάλη αξία έχει για εκείνη η οικογένειά της.

Αυτά είπε η Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε μαζί με τον γιο της.