GNTM 3: Ποια είναι η τελική τετράδα του παιχνιδιού; - Η Κατερίνα Καραβάτου την αποκάλυψε!

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ποια είναι η τελική τετράδα του παιχνιδιού; - Η Κατερίνα Καραβάτου την αποκάλυψε!

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τσάκωσε την Κατερίνα Καραβάτου η οποία δεν δίστασε να.. αποκαλύψει την τελική τετράδα του GNTM 3!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στο πως περνάει και βιώνει την καραντίνα και γενικότερα το lockdown, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο και φυσικά στο αγαπημένο ριάλιτι μόδας.

Αναφορικά με την τετράδα του τελικού του GNTM 3 αποκάλυψε: «Νομίζω ότι θα κερδίσει άνδρας το GNTM… Έτσι το βλέπω να πηγαίνει. Δεν ξέρω. Για μένα τα φαβορί είναι τέσσερα. Ο Αιμιλιάνο, η Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας. Άμα μου βγει, μπορεί και να ψηφίσω στον τελικό». Στο μεταξύ και ο Ρασέλ αποκάλυψε κάτι που δεν ξέραμε για το GNTM 3!

Σχετικά με την καραντίνα δήλωσε πως «σε αυτή την καραντίνα η αίσθηση που έχω είναι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, εμένα η ζωή μου δεν έχει αλλάξει ρυθμού όπως έχει συμβεί σε άλλους ανθρώπους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση: «Εννοείται ότι κοιτάμε τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό. Έτσι στήνουμε τη δουλειά μας. Εμείς κάνουμε όμως κάτι διαφορετικό».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα με την Κατερίνα Καραβάτου από το Έλα Χαμογέλα:

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου..."

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της, το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε Ελληνίδες που είχαν βιώσει και μοιραστεί με το κοινό το δικό τους αντίστοιχο περιστατικό. Μια από αυτές ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια του STAR, της εκπομπής "Στην Φωλιά των Κου Κου".

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για την αποβολή που βίωσε

«Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;» είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε εδώ ποιες άλλες Ελληνίδες βίωσαν αυτή την απώλεια.