«Έριξε» το διαδίκτυο η Κατερίνα Καινούργιου - Πόζαρε με καυτό σορτς και προκάλεσε χαμό

Μείναμε άναυδοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έριξε» το διαδίκτυο η Κατερίνα Καινούργιου - Πόζαρε με καυτό σορτς και προκάλεσε χαμό

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και ελκυστικές παρουσίες της ελληνικής γυναικείας σόου μπιζ. Τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα της είναι απολύτως αξιοζήλευτα και τώρα που είναι ερωτευμένη είναι ακόμη πιο όμορφη και ευτυχισμένη. Συνήθεια της, φυσικά, είναι να «ρίχνει» το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της, ειδικά στις καινούργιες που ποζάρει με καυτό σορτς και προκαλεί τον απόλυτο χαμό.

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Ευτυχείτε καθημερινά επιλέγει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις με το κοινό να παραμιλά καθημερινώς ενώ βιώνει αμέτρητες στιγμές ευτυχίας με τον σύντροφο της, Φίλιππο.

Η ξανθιά καλλονή είναι αρκετά ενεργή στο instagram και σε πολύ συχνή βάση δημοσιεύει φωτογραφίες της.

Χθες η Κατερίνα πόζαρε με χρωματιστά σορτσάκια, μπλουζάκια και ζακετάκια και τρέλανε ξεκάθαρα τους followers της. Οι φωτογραφίες φυσικά απέσπασαν σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες σχόλια και likes.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσαν χαμό στο διαδίκτυο

«Έριξε» το διαδίκτυο η Κατερίνα Καινούργιου που πόζαρε με καυτό σορτς

«Έριξε» το διαδίκτυο η Κατερίνα Καινούργιου με αυτή τη φωτογραφία

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι φοράει μέσα στο σπίτι και...ξενερώνει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στην σημερινή εκπομπής της Ευτυχείτε προέβη σε μια αποκάλυψη για τα ρούχα που την βολεύουν να φοράει αλλά ο αγαπημένος της τα θεωρεί αντισεξουαλικά!

Η παρουσιάστρια έδειχνε φόρμες στην εκπομπή της κάτι που τώρα στην περίοδο της καραντίνας σίγουρα φοριέται πολύ.

«Κοιτάξτε τι ωραίες φόρμες! Αχ, φανταστική που είναι! Εγώ είμαι σπίτι και πάω στον Φίλιππο με κάτι τέτοια που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Μου λέει "αχ καλέ αυτά είναι πολύ αντισεξουαλικά", αλλά τελοσπάντων, για εμάς τις γυναίκες είναι πάρα πολύ βολικά. Κοιτάξτε τι ωραία που είναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στιγμές ευτυχία για το ζευγάρι! Τι αποκαλύφθηκε;

κατερίνα καινούργιου φιλιππος

Στην αστυνομία η Κατερίνα Καινούργιου - Στο πλευρό της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 16/11 αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε πως προσφάτως απευθύνθηκε στην αστυνομία για να κάνει μήνυση ώστε να αποσυρθούν κάποιες φωτογραφίες που χρησιμοποιούσαν το πρόσωπό της για διαφημιστικούς σκοπούς με τους οποίους η ίδια δεν είχε καμία απολύτως σχέση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη που έγινε πως site γνωριμιών χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του Έντουαρντ από το GNTM εν αγνοία του, η ίδια θέλησε να μοιραστεί την δική της ιστορία αναφέροντας:

«Έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μου για αδυνατιστικό. Και σε άλλες παρουσιάστριες έχει συμβεί και σε μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Αυτό αν δεν το δεις όμως, τι γίνεται; Εμένα ας πούμε μου το είχανε στείλει και είχα κινηθεί νομικά προκειμένου να κατέβουν οι φωτογραφίες. Έτσι κι εδώ μπορεί να δουν τον Έντουαρντ να καλέσουν και να έρθει κάποιος άλλος»