My Style Rocks Gala: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks Gala: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Άλλο ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό My Style Rocks παρακολουθήσαμε απόψε με πολλούς παίκτες να παρουσιάζουν αρκετά πρωτοποριακές και ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές. Ποιος παίκτης όμως είχε συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας;

Ο Μηνάς Αηδόνης αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά νικητής της εβδομάδας ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Κωνσταντίνα, η Άρτεμις και ο Χρήστος.

Η Άρτεμις ήταν η παίκτρια που επέλεξαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και έτσι επέστρεψε κατευθείαν στην θέση της.

Οι παίκτες, επομένως, που στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή ήταν ο Χρήστος και η Κωνσταντίνα.

Τελικά, η Κωνσταντίνα ήταν αυτή που αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι. Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε τους πάντες με την αποψινή της εμφάνιση! Εσύ την είδες;

Έκτακτη ανακοίνωση για το My style rocks Gala

Σήμερα το μεσημέρι θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα My style rocks Gala που θα έχει φαντασμαγορικές εμφανίσεις, αλλά και μια αποχώρηση παίκτη.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό Gala του My Style Rocks; - Αναλυτικά ανακοίνωση

Σε έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζει η υπερβολή και το παράλογο, μας μεταφέρουν οι διαγωνιζόμενοι στο Gala του My Style Rocks, σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ.

Τα πρωτοποριακά μοτίβα και τα έντονα χρώματα αποτελούν την ισχυρή έκφραση της extravagant κουλτούρας. Περίτεχνα κουστούμια δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο stage και η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται δέκα εκκεντρικούς συμμετέχοντες, έτοιμους να κατακτήσουν συμπαίκτες και κριτική επιτροπή και να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές. Δείτε και το νικητή της Παρασκευής.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς καλούνται να εντοπίσουν την πιο ανατρεπτική και ιδιαίτερη εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

  • Ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση;
  • Ποιος θα μπορέσει να σωθεί;
  • Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα - Αποχώρησε από το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε ξαφνικά σε λυγμούς και καθώς δεν μπορούσε καθόλου να συγκρατήσει τα δάκρυα της αποχώρησε από το πλατό.

Η Μικαέλα ξεκίνησε να κλαίει κατά την διάρκεια της πασαρέλας της Έρης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ήταν ο λόγος που στεναχωρήθηκε

Φυσικά μόλις το αντιλήφθηκε η Κατερίνα Στικούδη ότι η Μικαέλα έχει ξεσπάσει σε κλάματα, την ρώτησε τι έχει συμβεί κι αν ο λόγος που κλαίει σχετίζεται με την εκπομπή. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι προσωπικό το θέμα αλλά ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι παραπάνω για αυτό.

Καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, η Μικαέλα ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό και λίγο αργότερα επέστρεψε ξανά στη θέση της. Αυτή, μεταξύ των άλλων, ήταν η παίκτρια που κέρδισε στο αποψινό επεισόδιο!

 Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα