Χωρισμός στην ελληνική showbiz

Έσκασε μόλις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρισμός στην ελληνική showbiz

Μόλις έγινε γνωστός ένας χωρισμός που τάραξε την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

Ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας και το μοντέλο Έλενα Αργυριάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους, ενώ το ίδιο αποφάσισαν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας!

Ο Βλάσσης Χολέβας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως ενώ μετακόμισε το μοντέλο στην Αθήνα και έτσι δεν είχαν πρόβλημα απόστασης, τελικά δεν συνέβαλλε θετικά στην σχέση τους.

Στην Real News και συγκεκριμένα στην Πολυξένη Καραμίχα μίλησε και η Έλενα Αργυριάδου για τον χωρισμό και είπε χαρακτηριστικά:

«Τέλη Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες συγκρούσεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Δεν ξέρω αν ο χωρισμός είναι οριστικός. Μπορεί να τα ξαναβρούμε. Εγώ θέλω να τα ξαναβρούμε. Μιλάμε ακόμα και το εξετάζουμε αλλά είναι περίεργα τα πράγματα.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην μετακόμισή της στην Αθήνα είπε: «Δεν το έκανα μόνο για τον Βλάσση. Το έκανα για να είμαι εγώ καλά, γιατί ήξερα με ποιον τρόπο θα ήμουν καλά. Μένω μόνη μου στην Γλυφάδα, αλλά τα πράγματα μου δεν τα έχω πάρει ακόμα από το σπίτι στην Κηφισιά όπου μέναμε. Όσο με παιδεύει εκείνος, τον παιδεύω κι εγώ.»

 Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική σόου μπιζ

Χωρισμός "ταραχή" στην ελληνική showbiz - Τα «έσπασαν» μετά από 9 χρόνια

Κανονική ταραχή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τον χωρισμό ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να τα «σπάσουν» και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, οι δυο τους χώρισαν «βελούδινα» δύο μήνες πριν, άφησαν το σπίτι που ζούσαν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που χώρισε

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη - η οποία σε λίγο καιρό ξεκινάει τη δική της εκπομπή στο Mega - και τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιάννης διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά.

Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να ρίξουν την αυλαία του έρωτά τους;

Όπως γράφει η εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Ο έρωτας της Κατερίνας και του Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, «ξεθώριασε» και πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ο καθένας τον δικό του δρόμο, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.