The Voice - Highlights 29/11: Ρίγη συγκίνησης με την 29χρονη με τον καρκίνο και το τροχαίο της 51χρονης

Όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - Highlights 29/11: Ρίγη συγκίνησης με την 29χρονη με τον καρκίνο και το τροχαίο της 51χρονης

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το χθεσινό 29/11 επεισόδιο του The Voice με αφορμή δυο συγκλονιστικές ιστορίες παικτριών. Την 29χρονη που διαγνώσθηκε με καρκίνο και την 51χρονη που έζησε ένα συγκλονιστικό τροχαίο.

Η 29χρονη του The Voice που διαγνώσθηκε με καρκίνο

Η Κατερίνα Αναστασιάδου ήταν και η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και πριν εμφανιστεί πίσω από τους κριτές, μίλησε στην κάμερα για τη ζωή της.

Ξεκινώντας την ενασχόλησή της με το τραγούδι σε νεαρή ηλικία, είδε ξαφνικά τη ζωή της να αλλάζει όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το κακό.

«Άρχισα να παθαίνω κάποιες κρίσεις πανικού, τις οποίες δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τις πάθαινα. Έφταιγε σίγουρα το άγχος μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν και μόνο αυτό. Μετά από πολλές εξετάσεις διαγνώστηκα με καρκίνο του θυροειδούς , μεταστατικό στους λεμφαδένες. Η αλήθεια είναι πως, όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκεφτόμουν σταματήσω εντελώς το τραγούδι...», εξομολογήθηκε η 29χρονη.

The Voice Κατερίνα Αναστασιάδου καρκίνος

Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως πρώην παίκτρια έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το τροχαίο της 51χρονης

Η 51χρονη Μαρία Μπλένιου, λίγο πριν την εμφάνισή της στους coaches, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, και μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχήσει τη ζωή.

«Όλα στη ζωή μου ήταν εντάξει, μέχρι που νύχτα, όλα άλλαξαν. Είχαμε μια συναυλία και όταν τελειώσαμε, έβρεχε δυνατά και μου είπε η παρέα μου να με πάει σπίτι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και εκεί τελείωσε όλο. Ο φίλος μου δεν ήξερε να οδηγεί πολύ καλά. Πήγε να κάνει αναστροφή και τη στιγμή που την κάνει, σταματάει το αυτοκίνητο, ακριβώς στη μέση του δρόμου.

Έρχεται ένας ο οποίο έτρεχε και με χτυπάει ακριβώς στο πλάι. Δεν ήξερα αν θυμάμαι ποια είμαι, ούτε εάν πέθανα. Απλά ήταν ο πατέρας μου μαζί μου και μιλούσα με τον μπαμπά μου και μου είπε: "Δεν είναι ο καιρός σου, πρέπει να πας πίσω". Κι εκείνη τη στιγμή ξύπνησα», περιέγραψε

The Voice Μαρία Μπλένιου τροχαίο

Η σωσίας της Δήμητρας Γαλάνη

Η Χρυδαφένεια Δεμέτη είναι 37 ετών και ασχολείται από το 2003 με το τραγούδι. Πήρε μέρος στο show, καθώς για εκείνη τα σχόλια των κριτών θα παίξουν μεγάλο ρόλο για το μέλλον της.

Ωστόσο, λίγο πριν την εμφάνισή της στο Stage συνάντησε τον Γιώργο Λιανό και ανάμεσα στους φίλους και στους συγγενείς της ήταν και η Πένυ, φιλικό πρόσωπο της Χρυσαφένειας.

«Και δίπλα βλέπουμε την κυρία Γαλάνη! Μοιάζετε, μοιάζετε λίγο», είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός».

The Voice Δήμητρα Γαλάνη