Ατύχημα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα βίντεο της κόρης της με τον Ετεοκλή Παύλου, μέσα από το οποίο φαίνεται πως είχε ένα μικρό ατύχημα, γεγονός που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Η μικρή Μελίτα χτύπησε πάνω στο τραπεζάκι με αποτέλεσμα να μελανιάσει το μαγουλάκι της. Η μανούλα της, την πρόσεξε πολύ και ευτυχώς η μικρή δεν έπαθε τίποτα.

«Σήμερα είχαμε ατύχημα. Χτύπησε στο τραπέζι (όχι στη γωνία ευτυχώς γιατί έχουμε προστασία) κ μελάνιασε το μαγουλάκι της. Πως νιώθετε εσείς όταν χτυπάει το μωράκι σας;», έγραψε η Ελένη Χατζίδου. Δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη στιγμή που στόλισαν το σπίτι τους.

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να κάνει Q&A προκειμένου να επικοινωνεί με τους followers της και να μοιράζεται μαζί τους σκέψεις της για την καθημερινή της ζωή αλλά και για τη δουλειά της.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Το ίδιο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι θα ήθελαν να μάθουν. Ένας από αυτούς έσπευσε να τη ρωτήσει αν είναι στα άμεσα σχέδια της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ερώτηση και να απντήσει.

«Τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ έντονα», απάντησε η Ελένη Χατζίδου με απόλυτη ειλικρίνεια. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Χατζίδου μαζί με την κόρη της.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί