Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας

Στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης πρώην παίκτης του Survivor και παρουσιαστής της πρώτης Φάρμας για τη δουλεία του στην οικοδομή αλλά και για την αναγνώριση που του έδωσαν τα ριάλιτι.

Πριν 17 χρόνια ο Ηλίας Βαλάσης ήταν παίκτης του πρώτου survivor και ενώ δεν βγήκε νικητής κατάφερε να ξεχωρίσει και αργότερα να είναι ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας.

Η ζωή του μετά του survivor άλλαξε καθώς τον έδιωξαν από το Ναυτικό όπου δούλευε και η δουλειά του πήρε άλλη τροπή. Σήμερα δουλεύει σε οικοδομή για να βγάλει τα προς το ζην αλλά συμμετέχει και στην παράσταση "Τα αξύριστα πιγούνια". Συγκεκριμένα δηλώνει:

"Η λασπίλα, ο ιδρώτας και το πρωινό ξύπνημα με έκαναν να θυμηθώ πως δύσκολα βγαίνει το ψωμί και όχι τόσο εύκολα. Δουλεύω σε μια οικοδομή με 80 άτομα και μόνο εγώ και ακόμα ένα παιδί είμαστε Έλληνες, όλοι οι άλλοι είναι ξένοι και τους βγάζω το καπέλο!" Αυτός ο παρουσιαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την Φάρμα.

Όσο για την αναγνώριση που του έφερε η τηλεόραση δήλωσε:

"Ήμουν στο survivor και την Φάρμα και τι; Είμαστε πολύ κουτοί να νομίζουμε ότι η τηλεόραση μας κάνει σπουδαιότερους. Έπαιζα, όλοι παίζουμε! Είναι μεγάλο ψέμα να πιστεύουμε πως είμαστε ο εαυτός μας. Η οικογένεια μου είναι τα πάντα, η γυναίκα μου είναι τα πάντα, ο πνευματικός που είναι τα πάντα!"

«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή της Φάρμας - Τα δύο ονόματα που εξετάζει ο σταθμός

Κανονικό «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του σταθμού να βάλει στο πρόγραμμα του τη Φάρμα. Οι άνθρωποι του καναλιού αναζητούν τον παρουσιαστή και εξετάζουν δύο ονόματα που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο ΑΝΤ1 ξαναφέρνει στην επιφάνεια το κλασικό ριάλιτι - κάτι που άλλωστε ανακοινώθηκε ήδη από εχθές - ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του προσώπου που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ριάλιτι.

Τα δύο ονόματα που παίζουν, είναι αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το κόνσεπτ καθώς ήταν ο παρουσιαστής παλιά αλλά και αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου.