Καρφωμένα κάγκελα γύρω από το σπίτι της Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Οι φόβοι του ζευγαριού

Δείτε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρφωμένα κάγκελα γύρω από το σπίτι της Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Οι φόβοι του ζευγαριού

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι από τα ζευγάρια που βάζουν πάνω από όλους και όλα την οικογένεια τους και θέλουν να την προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας που τραβάνε πάνω τους λόγω των ονομάτων τους. Tο ζευγάρι έχει πάρει μέτρα και στο σπίτι, έχοντας βάλει κάγκελα σε πολλά παράθυρα.

Η παρουσιάστρια ειδικά στο απόγειο της καριέρας της είχε πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Μάλιστα, δεν μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που fan της, είχε πάει έξω από το στούντιο του ΑΝΤ1 και πυροβολούσε αφού ήθελε να την παντρευτεί, όπως πάντα είχε δηλώσει η ίδια.

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της, θέλοντας να μας δείξει το υπέροχο φαγητό που έφτιαξε για την οικογένεια της.

Πίσω της λοιπόν όπως παρατηρήσαμε, το παράθυρο είχε μεγάλα κάγκελα για να είναι ασφαλής!

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Μελίσσια

Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη - Βίντεο μέσα από το σπίτι της με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά στόλισαν τη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια, με το δέντρο τους να είναι τεράστιο.

Οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια θα είναι εντελώς διαφορετικές. Όχι μόνο λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί για πρώτη φορά είναι ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό θα περάσει τα Χριστούγεννα της, ακριβώς όπως θέλει με την οικογένεια της χωρίς πολύ πρωινά ξυπνήματα λόγω της εκπομπής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας την βοήθεια των παιδιών τους, έστησαν στο σαλόνι τους το δέντρο και ξεκίνησαν να βάζουν τα στολίδια και τα λαμπάκια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά σπίτι

Στο τέλος - όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα σχόλια των αναρτήσεων της - το αστέρι έβαλε στην κορυφή η Μαρινούλα.

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή, όπου η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή με τον Ματέο. Σίγουρα ωστόσο, θα στόλισαν και τον τεράστιο κήπο τους, ο οποίος μοιάζει με δάσος.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά την ώρα του στολισμού

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki