Big Brother: Η σπόντα της Άννας Μαρίας στον Χρήστο - "Αυτό είναι ρουφιανιά, το έκανε και η Ραμόνα!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η σπόντα της Άννας Μαρίας στον Χρήστο -

Το χθεσινό 30/11 επεισόδιο Big Brother είχε πολλές εκρήξεις των παικτών καθώς η προηγούμενη ψηφοφορία και οι "κλίκες" νευρίασαν την Άννα Μαρία που τα έβαλε με τον Χρήστο Βαρουξή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Βαρουξής έπιασε τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και τη Σοφία Δανέζη και κατηγόρησε τον Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας τους συζητήσεις που έχει κάνει πίσω από την πλάτη τους.

Τότε εκρηκτική Άννα Μαρία ξέσπασε στον Χρήστο.

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεταφέρουμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά. Σπιουνιά ρε. Το καταλαβαίνεις; Είσαι απαράδεκτος. Γιατί το έκανες αυτό ρε; Για να στεναχωρήσεις τον Μπένζι; Δεν θέλει να μάθει ρε ποιος τον ψήφισε. Παράλληλα, εκτός παιχνιδιού η Ραϊσα, καρφώνει τους παίκτες με στρατηγική.

Σου εμπιστεύτηκε κάτι ο Γρηγόρης, γιατί πήγες και το είπες; Ό,τι έκανε η Ραμόνα, κάνεις κι εσύ. Πας από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα» είπε σε έντονο ύφος στον Χρήστο η Άννα Μαρία, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος προσπαθούσε να την κάνει να ηρεμήσει.

Ραμόνα Μοροσάνου: Κατηγορεί το Big Brother - «Έδειξαν 1 λεπτό από μια 20λεπτη συζήτηση και...»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Ραμόνα Μοροσάνου, η οποία ξέσπασε λέγοντας πως βγήκε η ρουφιάνα του σπιτιού, επειδή στο Big Brother έδειξαν μόνο ένα λεπτό από την 20λεπτη συζήτηση που είχε με τον Θέμη.

«Και περίμενα αλλά και δεν περίμενα να αποχωρήσω. Ο Πυργίδης δεν είχε ξαναβγεί στη σέντρα, οπότε δεν το ξέραμε, ήταν μια έκπληξη. Η Άννα Μαρία είναι πολύ διαβασμένη, είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Φυσικά και είναι στρατηγική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Άννα Μαρία, υπάρχει πιθανότητα. Επειδή είναι ριάλιτι μπορεί να μη νικά η αλήθεια και το δίκιο πάντα.

Η Άννα Μαρία και Γρηγόρης είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Θα δω πρώτα τα βίντεο γιατί δεν έχω δει τίποτα. Το μόνο που έχω ακούσει είναι για το Θέμη και το ένα λεπτό που έδειξαν, που στην ουσία ήταν μια συζήτηση 20 λεπτών στο μπάνιο και μιλήσαμε για τα πάντα, και βγήκα δυστυχώς ρουφιάνα», είπε η Ραμόνα Μοροσάνου, η οποία έκανε χαμό στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.