ΣΚΑΙ: Ονόματα "φωτιά" στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού

Η αποκάλυψη του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Ονόματα

Στην τηλεόραση επιστρέφει η αγαπημένη, Δούκισσα Νομικού και σύμφωνα με το Πρωινό θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή Makeover ονόματα 'φωτιά".

Μετά από 3 χρόνια απουσίας αυτή το comeback - που θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ - το περίμεναν πολλοί τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το συμβόλαιο της θα έχει διάρκεια 2 χρόνων με δυνατότητα επέκτασης ακόμη 1 χρόνου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και η πρεμιέρα της αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τους συνεργάτες της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα είναι ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, οι hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς και Σοφία Νομικού και η ενδυματολόγος Έλενα Βαζούρα.

Ενώ να σημειώσουμε πως η εκπομπή επίσης, μετέφερε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Δείτε ωστόσο πως περνάει στο σπίτι με την οικογένεια της, λίγους μήνες πριν την δούμε στην τηλεόραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Την συνεργασία τους ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα και η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Love It.

Δούκισσα Νομικού - Στήθηκε απάτη εις βάρος της

Διπλό είναι όπως φαίνεται το σοκ για την Δούκισσα Νομικού, η οποία για ακόμη μια φορά έπεσε θύμα απάτης και συγκεκριμένα διαδικτυακής. Άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα της και φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα, καθώς και πριν λίγες ημέρες ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να κάνουν report λογαριασμό που κλήρωνε και καλά δώρα με το όνομα της για να αποσπάσει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών.

Και πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, με νέα ανάρτηση έκανε γνωστό πως εκείνος δεν ήταν ο μόνος λογαριασμός, καθώς ακόμη ένας κληρώνει δώρα λέγοντας πως είναι εκείνη. Μάλιστα, ζήτησε να κάνουν report στο εν λόγο προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.

Δούκισσα Νομικού ψεύτικος λογαριασμός Facebook

Δούκισσα Νομικού θύμα απάτης