Νόσησε από κορωνοϊό ηθοποιός από τις 8 Λέξεις - «Είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς και..»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νόσησε από κορωνοϊό ηθοποιός από τις 8 Λέξεις - «Είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς και..»

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε, ο ηθοποιός των 8 Λέξεων, Θεοχάρης Ιωαννίδης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Έκανε γνωστό πως νόσησε από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί.

Η αποκάλυψη του ηθοποιού των 8 Λέξεων για τον κορωνοϊό

Η αποκάλυψη έγινε αποκάλυψε καταλάθος, όταν τον ρώτησαν αν... στόλισε!

«Κόλλησα φέτος τον Μάρτιο. Δεν είπα χώρισα, είπα κόλλησα κορωνοϊό τον Μάρτιο. Δεν ήθελα να το πω ποτέ, αλλά επειδή με ρωτήσατε. Ήμουν στο Λονδίνο και κόλλησα κορωνοϊό τον Μάρτιο. Το πέρασα ήπια, αλλά δεν ήξερα τι με περιμένει. Είχα λίγα δέκατα, αλλά όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς στην Ιταλία και δεν ήξερα τι με περιμένει

Ήμουν μόνος στο Λονδίνο. Είχα πάει για κάποιες δουλειές και τελικά έμεινα περισσότερο από όσο περίμενα. Δεν έκανα τα ραντεβού μου και έμεινα σε καραντίνα, μέχρι να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά», αποκάλυψε. Δείτε ωστόσο όλες τις σημερινές εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις.

Γολγοθάς στις 8 λέξεις: Ο Οδυσσέας τυφλός - Δύσκολες ώρες για την Έρση

Ο Οδυσσέας και η Ερση στις 8 Λέξεις συνεχίζουν να ζουν με τις απειλές κάποιων, αλλά αποφασίζουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας ζητάει συγγνώμη από τον άνθρωπο που κατηγόρησε άδικα. Ωστόσο, για τον Οδυσσέα αρχίζει μια νέα περιπέτεια με τραγικά αποτελέσματα, αφού θα μείνει τυφλός, με την Έρση να περνάει δύσκολες ώρες.

Από το TV24

Μέσα σε όλα που έχει τραβήξει τον τελευταίο καιρό ο Οδυσσέας, έρχεται να προστεθεί και κάτι ακόμα αναπάντεχο, καθώς ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του.

Ο Οδυσσέας φυσικά γίνεται έξαλλος με τον πλαστό πίνακα που ανακαλύπτει και μιλάει με τη μάνατζέρ του: «Θέλω να μάθω τι σημαίνει όλο αυτό. Πώς κυκλοφορεί πλαστός πίνακας δικός μου και από ποιον», της λέει και η Σύνθια αναλαμβάνει να το ερευνήσει: «Ασε μ,ε θα το ψάξω, είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψω τι γίνεται», υποστηρίζει. Δείτε ωστόσο αναλυτικά και όλα τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι μένει τυφλός ο Οδυσσέας στις 8 Λέξεις και ο γολγοθάς του ξεκινά

Και όντως, μετά από σχετικά λίγο καιρό η Σύνθια ανακαλύπτει τον άνθρωπο που πούλησε τον πλαστό πίνακα του Οδυσσέα και του λέει το όνομά του. Την ίδια στιγμή η Ερση συναντάει έναν παλιό της φίλο ζωγράφο στην Κέρκυρα και κανονίζουν να βγούνε για καφέ. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έχει αποφασίσει να λύσει το μυστήριο με τον πλαστό πίνακα και τηλεφωνεί στον άνθρωπο που τον πούλησε στην γκαλερί του Λονδίνου, αλλά η υπόθεση αντί να ξεκαθαρίσει, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας γνωρίζει τον Στέφανο και συζητάνε περί ζωγραφικής. Αλλά τίποτα δεν προμηνύει τι θα συμβεί την επόμενη ώρα. Ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί ότι τα μάτια του θολώνουν σε ανύποπτο χρόνο, όμως δεν δίνει σημασία. Οι κρίσεις αυτές θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο έντονες. Ο Οδυσσέας όλο και πιο πολύ αισθάνεται ότι τα πράγματα θαμπώνουν γύρω του, αλλά δεν θέλει να το πει και να φοβίσει την Ερση. Προσπαθεί με χίλιους δυο τρόπους να το κρύψει. Ομως, η κατάστασή του επιδεινώνεται και η Ερση καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά: «Οδυσσέα μου, τι συμβαίνει; Είσαι καλά; Πες μου», τον ρωτάει με αγωνία. Εκείνος αναγκαστικά της λέει της μισή αλήθεια: «Μια χαρά, απλά θαμπώνουν πού και πού τα μάτια μου. Αλλά είναι από την κούραση μάλλον. Λέω να τα ξεκουράσω και να σταματήσω για λίγο να ζωγραφίζω», την καθησυχάζει.

8 λέξεις Οδυσσέας τυφλός

Η κατάσταση όμως όσο πάει και χειροτερεύει, ο Οδυσσέας κινδυνεύει να χάσει τελείως το φως του και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το κρύψει. Η Ερση φυσικά καταλαβαίνει το μέγεθος της κατάστασης και τρελαίνεται: «Μέχρι εδώ, Οδυσσέα! Τώρα κιόλας θα πάμε στο γιατρό», του λέει ορθ-κοφτά. Ομως η επίσκεψη στον γιατρό φέρνει την απελπισία στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς ο Οδυσσέας κινδυνεύει να τυφλωθεί εντελώς. Ο Γολγοθάς τους μόλις... άρχισε!

Το τελεσόγραφο της Σμαράγδας στον Σίμο - «Η τον τζόγο ή εμένα»

Ο Σίμος για μια ακόμα φορά «λυγίζει» και πάει πάλι στο καζίνο, παρότι είχε αποφασίζει να σταματήσει. Κι αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Φεύγει από εκεί γεμάτος ενοχές και απελπισία. Δεν του έχει μείνει τίποτα και η κατάστασή του είναι τραγική.

Ετσι αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Αιμίλιο. Την ίδια στιγμή η Σμαράγδα καταλαβαίνει ότι έχει φτάσει και πάλι στον πάτο και αναγκάζεται να του δώσει τελεσίγραφο: «Σίμο, δεν πάει άλλο. Διάλεξε λοιπόν, ή εμένα ή τον τζόγο. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται», του ξεκαθαρίζει. Ο Σίμος όμως, παρότι διαλέγει τη σχέση του με τη Σμαράγδα, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει.

Η ζήλια φωλιάζει

Τόσο ο Εκτορας όσο και ο Μιχαήλ θα έρθουν αντιμέτωποι με το αίσθημα της ζήλιας. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αναστατώνονται όταν υποψιάζονται ότι η Αλίκη και η Βικτώρια μπορεί να τους κρύβουν κάτι...

Η Αλίκη εξηγεί στον Εκτορα τον λόγο που απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε και το ζευγάρι δείχνει να αφήνει αυτό το γεγονός πίσω του. Ωστόσο, η Αλίκη αρχίζει να «ξεπορτίζει» και ο Εκτορας ζηλεύει για πρώτη φορά. Από την άλλη, η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, γεγονός που κάνει τον Μιχαήλ να ζηλέψει. Μάλιστα ο Μιχαήλ ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Βικτώριας με μια παλιά της σχέση και προβληματίζεται. Ο Μιχαήλ είναι πολύ αναστατωμένος από τη φωτογραφία της Βικτώριας με τον Τζόναθαν που ανακάλυψε τυχαία και εξομολογείται τους προβληματισμούς του στον Εκτορα.