GNTM 3 - Έντουαρντ: Έκανε τη πιο πικάντικη αποκάλυψη - "Ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη..."

Είπε αυτό που όλοι περίμεναν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Έντουαρντ: Έκανε τη πιο πικάντικη αποκάλυψη -

Λίγο μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη από το GNTM 3 οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα των Κου Κου και το θέμα συζήτησης ήταν η σχέση του Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη. Ο Έντουαρντ ήταν αυτό που δεν μάσησε τα λόγια του.

Αρχικά ο Αιμιλιάνο είπε: «Φοβήθηκα μη φύγει η Μαριαγάπη. Ήταν bottom two και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή για μένα η Μαριαγάπη είναι ένα μεγάλο boost. Με γεμίζει».

Κατόπιν, η Μαριαγάπη σχολίασε: «Με τον Αιμιλιάνο έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο να μην κρύβεις τα συναισθήματά σου. Με βοηθάει πολύ που έχω τον Αιμιλιάνο μέσα στο παιχνίδι, όπως θεωρώ ότι βοηθάει κι εκείνον η ύπαρξή μου μέσα στο παιχνίδι».

«Το "φίλοι με προνόμια” το βλέπει κυρίως ο Αιμιλιάνο. Συναισθηματικά είναι λίγο παραπάνω ένα τσακ η Μαριαγάπη», είπε ο Ηρακλής. Γύπας και Ρασέλ έκαναν ντουέτο - Το τραγούδι που ηχογράφησαν οι παίκτες του GNTM 3

Την έκπληξη έκανε ο Έντουαρντ που σχολίασε: «Είναι αρκετό καιρό μαζί και το έκρυβαν. Όλοι το ξέραμε. Δεν ξέρω πως βλέπει τη Μαριαγάπη ο Αιμιλιάνο, αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Αλλά μόνο και μόνο που κάνει σ@ξ, αυτό τον βοηθάει».

GNTM 3: Έριξε «σπόντα» ο Αιμιλιάνο για τη σχέση της Λίας και του Ανδρέα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο δε δίστασε να ρίξει τη δική του σπόντα για τη σχέση που έχει ο Ανδρέας με τη Λία. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές μέσα στο σπίτι.

Ο Ανδρέας ήταν ο νικητής της δοκιμασίας επιβράβευσης και έτσι πήρε μαζί του στο έπαθλο τη Λία - δείτε εδώ. Ο Αιμιλιάνο σχολίασε το γεγονός ότι οι δυο τους βρίσκονται συνέχεια μαζί.

«Ο Ανδρέας διαλέγει την Λία. Νομίζω οφείλει να πάρει την Λία μετά από τόσες φορές που τον έχει πάρει μαζί της. Έχω καταλάβει ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μεταξύ Ανδρέα και Λίας. Σίγουρα όμως δεν θέλω να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κάτι τέτοιο γιατί η Λία έχει και ένα αγόρι από πίσω», είπε ο Αιμιλίανο στην κάμερα ενώ στη συνέχεια η Μαριαγάπη δήλωσε: «Φαντάζομαι πόσο άβολο θα ήταν για την Λία που είχε έρθει το αγόρι της χθες. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει με τα συναισθήματά της, αλλά πρέπει να το βρει».