Εξελίξεις στο ΣΚΑΪ με το House Of Fame - Μόλις έγινε γνωστό

Ανακοινώθηκε ότι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις στο ΣΚΑΪ με το House Of Fame - Μόλις έγινε γνωστό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το νέο μουσικό show του ΣΚΑΪ, House of Fame, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Μόλις σήμερα έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι κριτές που θα πλαισιώσουν την νέα εκπομπή και μιλάμε σίγουρα για ονόματα - έκπληξη.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν του έγινε καμία πρόταση για να γίνει κριτής.

Έτσι, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στην κριτική επιτροπή του show πρόκειται να δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή, τον Φοίβο και τον Γιώργο Αρσενάκο.

«Εγώ δεν θα είμαι τελικά, δεν θα πάω. Κυρίως γιατί δεν μου είπαν, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Παρ’ όλη την εμπειρία στο τραγούδι… πάλι στην απέξω ο Νικόλας. Πιστεύω με κρατάνε στο κανάλι του Φαλήρου για κάτι άλλο πιο σχετικό με μένα και την ιδιότητά μου. Μόντελινγκ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

House Of Fame κριτές

Μιας και λέμε για τα show του ΣΚΑΪ, δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο της εβδομάδας.

Ποιο πρόσωπο συζητιέται για την παρουσίαση του House of Fame στον ΣΚΑΪ

Ο σταθμός ΣΚΑΙ ετοιμάζει εδώ και μέρες το reality House Of Fame και οι προτάσεις για τον παρουσιαστή είναι πολλές! Στο Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη πως η Τάμτα δέχτηκε πρόταση και μάλιστα "έφαγε" την θέση πασίγνωστου τραγουδιστή.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Σάκης Ρουβάς επρόκειτο να παρουσιάσει το House of Fame, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει τελικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Τάμτα δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΪ! “Είναι ένα μουσικό παιχνίδι και ένας τραγουδιστής θα βοηθήσει πολύ ως παρουσιαστής” Δείτε τις ευχές της Τάμτα στην κόρη της!