Άγγελος Λάτσιος: Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ασύλληπτες φωτογραφίες του γιου της Μενεγάκη

Φωτογραφίες που θα σας "λιώσουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ασύλληπτες φωτογραφίες του γιου της Μενεγάκη

To κλειδί στην καρδιά της Ελένης Μενεγάκη έχει ονοματεπώνυμο: Άγγελος Λάτσιος... Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον πρωτότοκο γιο της, που μόλις την προηγούμενη Δευτέρα ενηλικιώθηκε.

Τα φετινά γενέθλια ήταν σίγουρα διαφορετικά λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων, ωστόσο είχαν προλάβει να τα γιορτάσουν οικογενειακώς στην Άνδρο πριν ξεκινήσει το lockdown, σβήνοντας τρεις τούρτες παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφία: Του Άγγελου, της Ελένης και αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου, αφού όλοι τους έχουν γενέθλια σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ο πρώτος γιόρτασε ξεχωριστά την περασμένη Δευτέρα, στην πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων του, με μια τούρτα-κρεβάτι, laptop, ακουστικά, χειριστήρια και τον ίδιο κουκουλωμένο με μια μπλε κουβέρτα και με τα μακριά μαλλιά του μόνο να εξέχουν στην κορυφή...

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει...», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της, ενώ στα τέλη της χρονιάς τον είχε υποδεχτεί στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Ανάμεσά τους και η 15χρονη αδελφή του Λάουρα, που του ευχήθηκε περιχαρής “χρόνια πολλά”, γράφοντάς του: «Σε αγαπώ όσο τίποτα». Ο Άγγελος περνάει πολύ χρόνο και με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο λατρεύει και το δείχνει, αφού, πέρα από τις ομοιότητές τους εμφανισιακά, μοιάζουν σιγά-σιγά και στο στυλ.

Πλέον ολόκληρος άντρας, γεμάτος όρεξη για ζωή, με δική του διαμορφωμένη προσωπικότητα και τρόπο έκφρασης, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του, όντας ήδη δημοφιλής στους κύκλους του.

Οι φωτογραφίες του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου, από όταν ήταν μικρός

Άγγελος Λάτσιος μωρό

Λάτσιος Μενεγάκη

γονείς Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος γενέθλια

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.