Big Brother Highlights 01/12: Ο έντονος καυγάς μεταξύ Γρηγόρη - Κεχαγιά και μια αποκάλυψη για την σχέση του με την Δανέζη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 01/12: Ο έντονος καυγάς μεταξύ Γρηγόρη - Κεχαγιά και μια αποκάλυψη για την σχέση του με την Δανέζη

Άλλο ένα επεισόδιο του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης με τους καυγάδες και τις αποκαλύψεις να πηγαίνουν.. σύννεφο! Ο Γρηγόρης τα έβαλε με τον Κεχαγιά ενώ ταυτόχρονα έκανε και μια αποκάλυψη για την σχέση του δεύτερου και της Σοφίας. Δείτε παρακάτω όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο καθώς και τις δηλώσεις της Ραϊσα που καρφώνει τους παίκτες με στρατηγική.

Big Brother: Έξαλλος ο Γρηγόρης με τον Κεχαγιά - «Θα τον ξεφτιλίσω σε όλη την Ελλάδα»

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother καθώς ο Γρηγόρης φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Σε μία συζήτηση που είχε με τον Ζακ μάλιστα είπε πως έχει σκοπό να τον ξεφτιλίσει σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί οι δυο τους να ξεκίνησαν σαν φίλοι ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί σε αντίπαλα «στρατόπεδα» και ο Γρηγόρης φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από τη στάση του Κεχαγιά.

Μάλιστα, σήμερα ο Γρηγόρης έπιασε τον Ζακ να του μιλήσει και ενώ ξεκίνησε να σχολιάζει τα πισώπλατα που κάνει ο Πυργίδης, πέρασε στον Κεχαγιά.

«Θα τον κράξω. Τη ρουφιανά κανείς δεν την αγάπησε. Θα τον ξεφτιλίσω σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Δημήτρη Κεχαγιά! Δείτε εδώ και τις βαριές κατηγορίες της Ραμόνα για την παραγωγή του Big Brother.

Big Brother: Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Γρηγόρη - Τα «τσουχτερά» σχόλια

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς δε δίστασε να «στολίσει» τον Γρηγόρη μετά από μία συζήτηση που είχαν οι δυο τους. Μάλιστα έκανε μερικά αρκετά «τσουχτερά» σχόλια για τον άλλοτε καλό του φίλο.

Ο Γρηγόρης τον προσέγγισε προκειμένου να του εξηγήσει πως θέλει να περάσει αυτή τη βδομάδα στο σπίτι του μαζί με τους φίλους του και μακριά από τις κλίκες, αν και νωρίτερα είχε «κράξει» τον Κεχαγιά στον Ζακ.

Ο Κεχαγιάς τον άκουσε και συμφώνησε μαζί του, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε με τη Σοφία και της μετέφερε όλα όσα είπαν χλευάζοντας τον Γρηγόρη.

Big Brother: Έσταξε «φαρμάκι» για τον Κεχαγιά ο Θέμης - «Ηρέμησε λίγο...»

Τα νεύρα του Θέμη με τον Δημήτρη Κεχαγιά συνεχίζονται και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ο νεαρός παίκτης έσταξε κανονικό «φαρμάκι» για τον άλλοτε φίλο του και για την στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Θέμης συζητούσε με τον Γρηγόρη για τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι με τον Κεχαγιά. Ο Γρηγόρης ενώ από τη μία έκραξε τον Κεχαγιά στον Ζακ - δείτε εδώ τι είπε - τον προσέγγισε αργότερα και του ζήτησε να τα βρουν.

Ο Θέμης από τη μεριά του έδειξε για ακόμα μία φορά πως η «παντελονάτη» στάση του Κεχαγιά τον έχει κουράσει καθώς δεν τη θεωρεί καθόλου ειλικρινή ενώ μίλησε για εκείνον με βαριές κουβέντες.

Big Brother: Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία - «Είναι ζευγάρι και δεν το λένε»

Μέσα από μία συζήτηση που είχε μαζί με την Άννα Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Γρηγόρης έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση που έχουν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Συγκεκριμένα ειπώθηκε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά επιλέγουν να μην το λένε.

Πολλά έχουν ακουστεί για τους δυο τους τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι ίδιοι επιμένουν πως δεν είναι μαζί παρά τα τρυφερά στιγμιότυπα που καταγράφει καθημερινά η κάμερα.

Η Άννα Μαρία μιλούσε με τον Γρηγόρη και του είπε πως κατά την άποψή της, γίνονται πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον κάθε φορά που πιστεύουν πως θα είναι υποψήφιοι.

Ο Γρηγόρης ωστόσο διαφώνησε καθώς όπως είπε θεωρεί πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά έχουν αποφασίσει να μην το πουν σε κανέναν. Δείτε εδώ όλα όσα εκμυστηρεύτηκε νωρίτερα ο Κεχαγιάς στην Σοφία.