Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη: "Έχω σταματήσει να..."

Εξομολογήθηκε για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη:

Στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Αγγελική Νικολούλη και αναφέρθηκε τόσο στον γιο της και το νέο της βιβλίο, όσο και στους φόβους που κρύβει το επάγγελμα της.

Η Αγγελική Νικολούλη επισήμανε πως: «Το μυθιστόρημα “θα γίνω η σκιά σου” τα έγραψα το καλοκαίρι, νομίζω είναι το αγαπημένο μου “παιδί”. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναζητούμε την υπόθεση που με ενέπνευσε για το βιβλίο, σημασία έχουν τα μηνύματα. Ισορροπώ ανάμεσα στο έγκλημα, στο θύτη και στο θύμα.

Έχω σταματήσει να μετράω αυτούς που έχουν γίνει η “σκιά” μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχω παραμερίσει τον κίνδυνο. Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν πορευόμαστε μαζί.

Αν είχα αφήσει το φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει. Ρωτάω τον εαυτό μου τι είναι αυτό που με κάνει να πηγαίνω κοντά στον κίνδυνο, αλλά δεν έχω βρει απάντηση.

Πορεύομαι 26 χρόνια σε αυτό που επέλεξα, δεν με κουράζει. Είχα την τύχη να μεγαλώσω ένα υγιές παιδί, ψυχικά και σωματικά. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις προλαβαίνεις τα πάντα. Θα δούμε αν το βιβλίο γίνει ταινία, κάτι γίνεται…» κατέληξε λέγοντας η Αγγελική Νικολούλη, την οποία την έχει στοιχειώσει μια συγκεκριμένη εξαφάνιση!

Ασύλληπτη αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συμβαίνει

Ασύλληπτη είναι η αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς εδώ και πολύ καιρό την "βασανίζει" η δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και νέα στοιχεία ρίχνουν... φως στο τούνελ

Ερευνητές «οργώνουν» το βουνό και το νταμάρι κοντά στα Καμένα Βούρλα, μετά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αναφέρουν πως η περιοχή είναι το σημείο καύσης και ταφής του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ότι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν. Την αναφορά των εκατό σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε, θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας στην εκπομπή.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και δώδεκα χρόνια πίσω», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Element Security.

Από την άλλη, αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη. Στη «φόρα» τα στοιχεία του.