Ζήνα Κουτσελίνη: "Οι Σφήκες μου φώναζαν "Είσαι κότα, είσαι κότα""

Όλη η αλήθεια για το περιστατικό στο The 2night

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζήνα Κουτσελίνη:

Η ζωή της πίσω και μπροστά από τις κάμερες, κρύβει μυστικά, αλήθειες, φήμες, πόνο αλλά και μεγάλες επιτυχίες. Η Ζήνα Κουτσελίνη στην αποκλειστική της συνέντευξη στο You, διανύοντας την πέμπτη χρονιά επιτυχίας με την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” στο Star, ευθέως και χωρίς περιστροφές μιλά για όλα. Ακόμα και για το περιστατικό με της Σφήκες.

Ποιo είναι το μυστικό της δικής της καλής τηλεθέασης, πως είδε την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και πως θέλει να είναι η επάνοδος της Ελένης Μενεγάκη; Τι πραγματικά συνέβη και αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ποιά είναι η γνώμη της για τις νέες και ωραίες τηλεοπτικές της αντιπάλους; Τι χρωστά στον σύζυγό της και ποιά παρουσιάστρια την απογοήτευσε; Τι χρωστά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Τι πραγματικά συνέβη με τις Σφήκες και την Ζήνα Κουτσελίνη

Πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την άποψη ότι ένας παίκτης που προέρχεται από reality ή έχει κανάλι στο You tube, πηγαίνοντας στην τηλεόραση δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει επιτυχία. Συμφωνείς;

Ο Youtuber και ο infuencer απευθύνεται στον κόσμο του διαδυκτύου. Ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση δεν είναι ο κόσμος του διαδικτύου. Αυτός που βγαίνει στην τηλεόραση πρέπει να “σπάει” το γυαλί, να περνά απέναντι, να είναι σαν να πιάνει το χέρι του τηλεθεατή, ο οποίος κοιτώντας τον να λέει “κάτι κοινό έχω με εκείνον”. Το διαδίκτυο έχει λεξιλόγιο που αν το τολμήσεις στην τηλεόραση σίγορα θα είσαι καθημερινός θαμώνας στο ΕΣΡ!

Αυτό το λεξιλόγιο σε έκανε να αποχωρήσεις από την συνέντευξη με τις “Σφήκες” στην εκπομπή το Γρηγόρη;

'Οχι δεν ήταν μόνο αυτό. Τον Γρηγόρη γνωριζόμαστε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στον ΑΝΤ1 τον έχω κατατάξει πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά μου, τον έχω “ψηλά”. Οταν έγινα παρουσιάστρια, εκείνος και ο Θέμος Αναστασιάδης με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Φέτος είχα αποφασίσει πως στην μοναδική εκπομπή που θα πήγαινα ώς καλεσμένη θα ήταν η δική του.

Πήγα καλεσμένη με ζεστή καρδιά για να κάνω ότι μου πρότεινε. Μου είχαν πεί να κάνω και τις “Σφήκες”, θα κάναμε σάτιρα και θα έκρινα αν οι συγκεκριμένες κοπέλες ήταν ικανές για να γίνουν παρουσιάστριες και το αποδέχτηκα. Μου ζήτησαν να μου μιλάνε στο ενικό και το δέχτηκα, με αποκάλεσαν “Κυρά Ζήνα” και το αποδέχτηκα, στην πορεία μου ζήτησαν να κρίνω κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης και τους απάντησα επίσης με το δικό μου χιούμορ. Στην πορεία όμως, ο τρόπος που αντιμετώπιζαν αυτή μου την συμμετοχή, ήταν οι απαντήσεις τους τύπου “βαριέμαι” ή “δεν με αφορά” ή “έλα να μας πείς τα ερωτικά σου” ή “σήκω να μας κάνεις λίγο Tik Tok και να μας χορέψεις”. Και όταν τους είπα “μα τι λέτε;” μου απάντησαν “Είσαι κότα, είσαι κότα!”

Αυτό δεν είναι χιούμορ. Είμαι ένας άνθρωπος με 30 χρόνια καριέρας και μόνο κλόουν δεν υπήρξα τηλεοπτικά. Αυτός που με έχει απέναντί του πρέπει να γνωρίζει αυτή μου την διαδρομή. Λυπάμαι που αποχώρησα από την εκπομπή, δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου, αλλά δεν είχα την δύναμη να συνεχίσω μετά και να είμαι άνετη στην συνέντευξη με τον Γρηγόρη ο οποίος ωστόσο με διαβεβαίωσε ότι τίποτε από αυτό το κομμάτι δεν θα έπαιζε στον αέρα, αφού πρώτα μου ζήτησε συγγνώμη. 'Ομως πραγματικά μου ήταν αδύνατο εκείνη τη στιγμή να διαχειριστώ αυτά τα τρία κορίτσια που δεν είχαν φραγμό.

Μετά την συγγνώμη του Γρηγόρη θα ξαναπάς στην εκπομπή του;

'Εχουμε μια ολόκληρη σαιζόν μπροστά μας! Τον εκτιμώ πάρα πολύ τον Γρηγόρη. 'Οταν αποχώρησα από τον Alpha κακήν κακώς, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Αν έχεις οικονομική ανάγκη, εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω αν χρειάζεσαι κάτι.” Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί.