Τρομερά αδυνατισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια - Νέα φωτογραφία προκάλεσε πανικό στο Instagram

Δείτε και θα καταλάβετε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρομερά αδυνατισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια - Νέα φωτογραφία προκάλεσε πανικό στο Instagram

Η Ζέτα Μακρυπούλια προκάλεσε πανικό ακόμα μια φορά με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία βρίσκεται στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ και δείχνει πολύ αδυνατισμένη.

Η παρουσιάστρια δείχνει φανερά αδυνατισμένη φορώντας ένα πολύ κοντό τοπ και από πάνω ένα φαρδύ σακάκι που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της. Είναι ολοφάνερο πως έχει χάσει αρκετά κιλά αν και ποτέ της δεν είχε πρόβλημα στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια μέσα στο στούντιο του Ρουκ Ζουκ συνεχίζει καθημερινά να μαγνητοσκοπεί τα επεισόδια του πετυχημένου παιχνιδιού που πηγαίνει πολύ καλά στον Ant1. Η τρυφερή ανάρτηση της για τον Χατζηγιάννη και η ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

ζέτα μακρυπούλια αδυνατισμένη

«Σεισμός» στον ΑΝΤ1 - Με φόρεμα αξίας 425 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με το πιο hot κόκκινο φόρεμα και προκάλεσε σωστό «σεισμό» στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ρούχο αξίας 425€.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της και να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά, συνδύασε το πιο υπέροχο μίνι κόκκινο φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες - τις οποίες μπορείς να βρεις εδώ - και έδωσε ένα πιο γιορτινό κλίμα στο πλατό.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια. Μπορείς κι εσύ να το κάνεις δικό σου εδώ, αν και η τιμή του είναι κάπως «τσουχτερή».

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 425€ που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

ζετα μακρυπουλια

Με λιγότερο από 20 ευρώ στα Zara το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο παντελόνι, το οποίο αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις στα καταστήματα Zara με λιγότερο από 20 ευρώ, καθώς βρίσκεται σε έκπτωση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καθημερινά επιλέγει πολύ μοντέρνα looks για την εκπομπή της, τα οποία μπορούν να φορεθούν άνετα από μία γυναίκα, είτε στη δουλειά είτε σε κάποια έξοδό της.

Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι ψηλόμεσο, με ζώνη στη μέση και το συνδύασε με το πιο κλασικό και must λευκό πουκάμισο, που έχουμε όλοι στην ντουλάπα μας. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι αυστηρές λευκές γόβες οι οποίες της έδωσαν ύψος και «έδεσαν» τα κομμάτια με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα αντίστοιχο παντελόνι στα Zara, το οποίο σίγουρο δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το σετάρεις άνετα με πολλά ρούχα από την ντουλάπα σου, ακόμα και με αυτό το υπέροχο μπουφάν που εντοπίσαμε στα Zara. Δες το εδώ και θα σου πάρει κι εσένα το μυαλό!

Αυτό είναι το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια που θα βρεις στα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αποτελεί ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου όλο το χειμώνα. Άνετο και στιλάτο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

μακρυπουλια παντελονι