GNTM 3: Το απρόσμενο επαγγελματικό βήμα της Λίας είναι γεγονός

Δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το απρόσμενο επαγγελματικό βήμα της Λίας είναι γεγονός

Λίγο πριν την τελική πεντάδα η Λία Τσουτζάν αποχώρησε από το GNTM 3 και τώρα είναι έτοιμη να προχωρήσει επαγγελματικά και να κάνει πραγματικότητα τα σχέδια της.

Ένα από αυτά το υλοποίησε ήδη και δεν είναι αυτό που περιμέναμε καθώς , η πρώην παίκτρια του GNTM 3 άνοιξε κανάλι στο youtube και μάλιστα ανέβασε ήδη το πρώτο βίντεο της.

Μπορεί εμείς να είδαμε την αποχώρηση εχθές, (1/12) αλλά τα γυρίσματα έχουν γίνει εδώ και καιρό, έτσι το μοντέλο είχε χρόνο να οργανώσει καλά το επόμενο της βήμα.

Αυτό είναι το πρώτο της βίντεο στο οποίο μιλάει για την αποχώρηση της. Στο μεταξύ, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο!

GNTM 3: Η πρώτες δηλώσεις της Λίας - Εμφανίστηκε με διαφορετικό μαλλί

Η Λία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 3 εχθές 1/12 και το επόμενο πρωί εμφανίστηκε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου με διαφορετικά μαλλιά.

Η παίκτρια είχε μπει στο παιχνίδι με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά στο makeover οι κριτές αποφάσισαν να της κάνουν μια μεγάλη αλλαγή κόβοντάς της κοντό αντρικό.

Σήμερα αρκετούς μήνες μετά τα μαλλιά της Λίας έχουν αρχίσει να μακραίνουν όπως είδαμε στη Φωλιά των Κου Κου όπου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

GNTM 3: Η Λία «σπάει» την σιωπή της μετά την αποχώρηση της - «Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που..»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 η παίκτρια που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της δοκιμασίας και τελικά να έχει την χειρότερη επίδοση ήταν η Λία Τσουζντάν. Λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου, η ίδια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο instagram με μια συγκεκριμένη ανάρτηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Λία δεν κατάφερε να φέρει μια επιτυχημένη λήψη στο πλατό με αποτέλεσμα οι κριτές να ανακοινώνουν ότι τελικά θα είναι αυτή που θα επιστρέψει σπίτι της μετά από σχεδόν 3μιση μήνες πορείας στο GNTM 3.

Λίγο μετά, η Λία «έσπασε» την σιωπή της και ανάρτησε την πρώτη της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Λίας μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM 3

"Νομίζω είδες πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν καθόλου καλά. Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι, —κάθε φορά που νιώθεις ότι όλα πάνε λαθος, να θυμάσαι — όλα είναι στο μυαλό. Και ας σου λένε "δεν μπορείς". Να ξέρεις πως μπορείς τα πάντα. Μην τους το δείχνεις ομως. Δείξε το στον εαυτό σου. Σας ευχαριστώ πολύ για το κάθε λεπτό, κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα. Πραγματικά. Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου. Κάθε μέρα μας εμποδίζουν τόσα, που ξεχνάμε να είμαστε ο εαυτός μας και απλά να περνάμε καλά, να γελάμε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι; Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν μέσα για τις τόσες όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε ολους αυτούς τους μήνες μαζί.

Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά σε όλους τους ανθρώπους που με πότιζαν, σαν το λουλούδι και πίστευαν σε μένα❤️. Την @vickykaya_ που με έμαθε να μην έχω αμφιβολίες για τον εαυτό μου, τον @angelosbratis που μου έμαθε να μη μετανιώνω τίποτα, την @genevievevv που μου έμαθε να μην φοβάμαι τον εαυτό μου, τον @skoulos που μου έμαθε πάντα να προσπαθώ και τον @yiorgoskaravas_official που μου έμαθε να εμπιστεύομαι.

Και στο αγαπημένο μου team της παραγωγής που το ζούσε κάθε μερα, έπεφτε και σηκωνόταν μαζί μου. Τέλος, @officialtamta @mentefuerte_official σας ευχαριστώ για το πιο όμορφο κλείσιμο σε όλο αυτό το ταξίδι. Έρχονται πολλά αλλά. (οπως το βίντεο στο YouTube, link in bio????) Άρτον και θεάματα, κλακετα αρχής! Xoxo"