Συγκλόνισε η Μορφούλα Ντώνα για την αποβολή της - «Είναι δύσκολο για κάθε γυναίκα...»

Η απίστευτη εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλόνισε η Μορφούλα Ντώνα για την αποβολή της - «Είναι δύσκολο για κάθε γυναίκα...»

Η Μορφούλα Ντώνα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την αποβολή που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή η κατάσταση είναι δύσκολη για κάθε γυναίκα.

Η Ολυμπιονίκης έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο το παιδάκι της και εξήγησε πόσο ενθουσιασμένη είναι μαζί του ενώ αποκάλυψε πως κυοφορούσε δύο μωρά και έχασε το ένα.

«Νιώθω υπέροχα, φανταστικά. Είμαστε τρελοί μαζί του. Κάθε μέρα βλέπουμε κάτι καινούργιο μαζί του και ανυπομονούμε για αυτά τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να το ζήσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται.

Δυστυχώς το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Είναι δύσκολα για κάθε γυναίκα πόσο μάλλον για μία γυναίκα που χάνει μία εγκυμοσύνη. Είχα άλλη μία απώλεια στην εγκυμοσύνη μου. Έχασα το σκυλί μου που ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Πραγματικά ένιωθα μητέρα από πριν και ήταν μεγάλη απώλεια αυτή για εμένα», είπε η Μορφούλα Ντώνα.

Για την αποβολή της μίλησε πριν από λίγο καιρό η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ.

Μορφούλα Ντώνα: Επέστρεψε σπίτι μετά τη γέννα και ποζάρει με το μωράκι της

Η Μορφούλα Ντώνα πιο χαρούμενη από ποτέ, επέστρεψε στο σπίτι με το γιο της και ποζάρουν αγκαλιά. Την προηγούμενη Παρασκευή έγινε μόλις μαμά για πρώτη φορά και η ευτυχία δεν κρύβεται από το πρόσωπό της.

Η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και νικήτρια του "Dancing with the Stars 5" κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της. Ο μικρός έχει ξετρελάνει ήδη τους γονείς του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μορφούλα Ντώνα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

"Χθες ήρθε στον κόσμο το καινούριο μέλος της οικογένειας μας! Η αλήθεια είναι πως από το προηγούμενο βράδυ ένιωθα σα να πηγαίνω για ένα μεγάλο αγώνα!!Και όντως ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου! Τα συναισθήματά ανάμεικτα στην αρχή άγχος και ανυπομονησία και στην πορεία μια απέραντη ευτυχία ,ένα τεράστιο κολλημένο χαμόγελο στα χείλη μου!!Νιώθω τυχερή και ευλογημένη! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές που δεχόμαστε αδιαλείπτως …υγεία και ευτυχία σε όλου" έγραψε χαρακτηριστικά η Μορφούλα Ντώνα.

Μάλιστα, η γιαγιά του μπέμπη τον καλωσόρισε με μπαλόνια και δώρα.

Η Μορφούλα Ντώνα δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζει το στολισμό στο σπίτι της και στη συνέχεια πόσταρε ακόμη δύο φωτογραφίες και ευχαρίστησε τον γιατρό της.

«Το καλωσόρισμα μας στο σπίτι!!! Υ.Γ. ....η Γιαγιά», έγραψε στη λεζάντα της πρώτης της ανάρτησης, ενώ στη δεύτερη έγραψε: «Και ήρθε αυτή η στιγμή που θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε να φέρω στο κόσμο το δικό μου πλασματάκι! Δε θα μιλήσω για το σύζυγό μου αλλα για το γιατρό μου μαιευτήρα γυναικολόγο Θοδωρή Μουστακαρία!Με την επιστημονική του κατάρτιση αλλα και τον μοναδικό του τρόπο με έκανε να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την υγεία τη δική μου αλλα και του μωρού...Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης ευχαριστώ θερμά τη μαία μου Ιωάννα, όλα τα κοριτσια του Ιασω(7ος οροφος) που μας φρόντιζαν αυτές τις ημέρες και τον όμιλο Ιασώ για την άψογη εξυπηρέτηση!».

Μορφουλα ντωναΜορφουλα ντωνα