Τα Φιλαράκια: Η «Μόνικα» αναβίωσε την πιο χαρακτηριστική σκηνή σχεδόν 20 χρόνια μετά

Αδιανόητο βίντεο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Η «Μόνικα» αναβίωσε την πιο χαρακτηριστική σκηνή σχεδόν 20 χρόνια μετά

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς, η Μόνικα αποφάσισε να αναβιώσει την πιο χαρακτηριστική σκηνή από Τα Φιλαράκια, με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών που γιορτάστηκε πριν από μερικές μέρες στις ΗΠΑ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η Μόνικα αποκαλύπτει στον Τσάντλερ - ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί στα 51 του - μία ιστορία από το παρελθόν που τον στενοχωρεί ιδιαίτερα και αποφασίζει να του φτιάξει το κέφι φορώντας μία γαλοπούλα με γυαλιά στο κεφάλι της και χορεύοντας με έξαλλο τρόπο.

Η σκηνή αυτή αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές της σειρές και έτσι η ηθοποιός, Κόρτνει Κοξ αποφάσισε να την αναβιώσει σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως είπε άλλωστε η ίδια, έχει πλέον κουραστεί να λαμβάνει το ίδιο βίντεο κάθε χρόνο.

Τα φιλαράκια: Στη φόρα το μυστικό Μόνικας και Ρέιτσελ - Είναι απίστευτο....

Σίγουρα με κάποιον από τους 6 χαρακτήρες από την σειρά «Τα φιλαράκια», θα έχετε ταυτιστεί αρκετές φορές. Ωστόσο το μυστικό της Ρέιτσελ και της Μόνικα θα σας βάλει σε... σκέψεις.

Στην σειρά οι δυο τους υποδύονται τις κολλητές από το σχολείο που για λίγο καιρό είχαν χαθεί.Αυτό όμως που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η Κόρτνεϊ Κοξ στην αρχή δεν προοριζόταν να παίξει τη Μόνικα.

Αυτό πάει να πει ότι η Μόνικα ουσιαστικά σαν Ρέιτσελ δηλαδή, θα ήταν η κοπέλα του Ρος.

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» μια πολύ δυσάρεστη είδηση για την σειρά. Τι συνέβη;

«Επανασύνδεση» για ζευγάρι από τα Φιλαράκια - Θα γίνει σκάνδαλο

Ένα κανονικό σκάνδαλο πρόκειται να ξεσπάσει τις επόμενες μέρες στην showbiz, μιας και ένα πρώην ζευγάρι στη ζωή, το οποίο έχει συνυπάρξει και σε κάποια επεισόδια της σειράς, «Τα Φιλαράκια», πρόκειται να κάνει τη μεγάλη «επανασύνδεση» σε μία παραγωγή έκπληξη!

Αυτό είναι το ζευγάρια από τα Φιλαράκια που θα «επανασυνδεθεί»

Φυσικά και μιλάμε για τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον! Από τη μέρα που ο γόης ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, έχουν ακουστεί πολλά για μία πιθανή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού.

Ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να έχει στη ζωή του μία αρκετά νεαρή γυναίκα.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι μέχρι που ο Μπραντ Πιτ είδε την Αντζελίνα Τζολί και κάπου εκέι, ο γάμος τους έλαβε τέλος! Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε κάνει και ένα γκεστ στα Φιλαράκια, όπου υποδύθηκε έναν παλιό συμμαθητή της Ρέιτσελ που τη μισούσε για το bullying που του είχε κάνει στο σχολείο.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον χωρισμός

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν μέρος στην ιντερνετική αναβίωση της επικής νεανικής κωμωδίας του 1982 «Fast Times at Ridgemont High» την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Το κινηματογραφικό event θα μεταδοθεί live από την σελίδα της CORE & Test Company, της οργάνωσης που σύστησε ο Σον Πεν για τη διενέργεια τεστ για τον Covid-19, στο Facebook και στο Tik-Tok. Δυστυχώς για την πλειοψηφία των Ελλήνων η προβολή θα αρχίσει στις 4 το πρωί του Σαββάτου 21 Αυγούστου ώρα Ελλάδας.