Big Brother: Τα έβαλε με όλο το σπίτι η Σοφία - «Λένε για τη δική μου στρατηγική»

Το οργισμένο σχόλιό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα έβαλε με όλο το σπίτι η Σοφία - «Λένε για τη δική μου στρατηγική»

Έξαλλη ήταν η Σοφία με όλο το σπίτι του Big Brother, με την ίδια να αναφέρεται σε άπαντες και να ρίχνει άγρια καρφιά, μιλώντας για τις ομάδες που υπάρχουν, βάσει στρατηγικής κάθε παίκτη, την ώρα που όλο το σπίτι μιλάει για τη δική της στρατηγική.

Η Σοφία μίλησε ακόμη και για παίκτες, που δε βρίσκονται στο σόου, δίνοντας κάτα κάποιο τρόπο… συγχωροχάρτι στον Χρήστο Μακρίδη και τη Ραμόνα, για να… περιλάβει τους υπόλοιπους, από την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη, μέχρι τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Χρήστο Βαρουξή.

«Το παιδί δεν καταλαβαίνει καν τα ελληνικά που του λες…», ήταν χαρακτηριστικά η φράση της για τον Χρήστο, με τη Σοφία να μην κρύβει τα νεύρα της. Δείτε εδώ ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Μεγάλη αμηχανία στο Love it - Η αδιανόητη αντίδραση της Χριστίνας σε ερώτηση για παίκτη του Big Brother

Η Χριστίνα Ορφανίδου συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή Love it και είχε μία πραγματικά αδιανόητη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για έναν από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι του Big Brother, με την Ιωάννα Μαλέσκου να την παρακολουθεί με μεγάλη αμηχανία.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στις ισορροπίες που έχουν αλλάξει σημαντικά ενώ σχολίασε και τη στάση που έχει πλέον ο Γρηγόρης μέσα στο σπίτι, με τον οποίο φαίνεται πως τα έχουν βάλει όλοι - δείτε εδώ.

«Θα του τα ψάλω και όταν βγει», είπε για τον Γρηγόρη κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του.

«Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν μπορείς να δεις σε ένα επεισόδιο δύο ωρών και να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες και να ξέρεις όλα τα πράγματα πως εξελίχθηκαν. Εμείς ξέρουμε δύο πράγματα παραπάνω γιατί το έχουμε ζήσει.

Ήμασταν μέσα, βλέπαμε καταστάσεις, βλέμματα, λέξεις. Δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα επεισόδιο. Εφόσον δεν υπάρχουν και το livestreaming πλέον αλλά και όταν υπήρχε κανείς δεν μπορούσε να είναι σε όλα τα σημεία του σπιτιού να βλέπει όλες τις κάμερες, όλους τους παίκτες», σχολίασε ακόμα για τα όσα συμβαίνουν στο "Big Brother" και όσα περνούν στο κοινό.

«Τη στάση του Χρήστο πώς θα τη χαρακτήριζες;», τη ρώτησε αμέσως μετά η Ιωάννα Μαλέσκου και η Χριστίνα Ορφανίδου έβαλε τα γέλια!

Όταν σταμάτησε να γελάει είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι».

«Απλά βλέπουμε τη συμπεριφορά του Χρήστου μέσα στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά του Παναγιώτη που προσπαθεί εκτός να στρώσει την κατάσταση σε σχέση με αυτά που κάνει ο αδερφός του. Είναι κουλουβάχατο», δήλωσε ακόμα η Χριστίνα Ορφανίδου για τη στάση των διδύμων του "Big Brother".