Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Μεγάλου Αδερφού - Τα πάνω κάτω με την ψηφοφορία

Πανικός μέσα στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Μεγάλου Αδερφού - Τα πάνω κάτω με την ψηφοφορία

«Πάγωσαν» οι παίκτες στο σπίτι του Big Brother, με τον «Μεγάλο Αδερφό» να τους επιφυλάσσει μια ανακοίνωση, η οποία έφερε αναστάτωση μεταξύ τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Για ακόμα μία φορά ήρθαν τα πάνω κάτω με την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τους παίκτες να πάνε στο σαλόνι και να ακούσουν αυτό, που ήθελε να τους πει. Ο ίδιος επεσήμανε, ότι θα κάνει πάντα εκπλήξεις και η τελευταία είναι η μεγαλύτερη από όλες.

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως η διαδικασία της ψηφοφορίας αποχώρησης δε θα γίνει μέσω του δωματίου επικοινωνίας, αλλά στο σαλόνι και μπροστά σε όλους. Η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ανακατωσούρα για άπαντες, με έναν προς έναν να ψηφίζουν, προκαλώντας αρκετές αψιμαχίες, ενώ λίγο νωρίτερα η Σοφία είχε ξεσπάσει ενώπιων του Big Brother.

Μεγάλη αμηχανία στο Love it - Η αδιανόητη αντίδραση της Χριστίνας σε ερώτηση για παίκτη του Big Brother

Η Χριστίνα Ορφανίδου συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή Love it και είχε μία πραγματικά αδιανόητη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για έναν από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι του Big Brother, με την Ιωάννα Μαλέσκου να την παρακολουθεί με μεγάλη αμηχανία.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στις ισορροπίες που έχουν αλλάξει σημαντικά ενώ σχολίασε και τη στάση που έχει πλέον ο Γρηγόρης μέσα στο σπίτι, με τον οποίο φαίνεται πως τα έχουν βάλει όλοι - δείτε εδώ.

«Θα του τα ψάλω και όταν βγει», είπε για τον Γρηγόρη κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του.

«Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν μπορείς να δεις σε ένα επεισόδιο δύο ωρών και να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες και να ξέρεις όλα τα πράγματα πως εξελίχθηκαν. Εμείς ξέρουμε δύο πράγματα παραπάνω γιατί το έχουμε ζήσει.

Ήμασταν μέσα, βλέπαμε καταστάσεις, βλέμματα, λέξεις. Δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα επεισόδιο. Εφόσον δεν υπάρχουν και το livestreaming πλέον αλλά και όταν υπήρχε κανείς δεν μπορούσε να είναι σε όλα τα σημεία του σπιτιού να βλέπει όλες τις κάμερες, όλους τους παίκτες», σχολίασε ακόμα για τα όσα συμβαίνουν στο "Big Brother" και όσα περνούν στο κοινό.

«Τη στάση του Χρήστο πώς θα τη χαρακτήριζες;», τη ρώτησε αμέσως μετά η Ιωάννα Μαλέσκου και η Χριστίνα Ορφανίδου έβαλε τα γέλια!

Όταν σταμάτησε να γελάει είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι».

«Απλά βλέπουμε τη συμπεριφορά του Χρήστου μέσα στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά του Παναγιώτη που προσπαθεί εκτός να στρώσει την κατάσταση σε σχέση με αυτά που κάνει ο αδερφός του. Είναι κουλουβάχατο», δήλωσε ακόμα η Χριστίνα Ορφανίδου για τη στάση των διδύμων του "Big Brother".