Δούκισσα Νομικού: Το υπέροχο δώρο που της έκανε ο γιος της για τα Χριστούγεννα

Χαμός στις αντιδράσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Το υπέροχο δώρο που της έκανε ο γιος της για τα Χριστούγεννα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δώρο που αποφάσισε να της κάνει ο γιος της, Σάββας για τα φετινά Χριστούγεννα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ - δείτε εδώ - η παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τα δύο παιδιά της.

Οι τρεις τους έπαιξαν και ο μικρός Σάββας χάρισε στη μαμά του μία φοβερή ζωγραφιά με τον Άγιο Βασίλη. Η ευτυχισμένη μανούλα μοιράστηκε το τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν «βροχή».

Δούκισσα Νομικού γιος

Φαντασμαγορικός ο στολισμός Δούκισσας Νομικού - Δημήτρη Θεοδωρίδη: Δεν φαντάζεστε τι έχει το δέντρο τους

Από τα πρώτα ζευγάρια που στόλισαν το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων ήταν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχοντας για βοηθούς τα δυο τους παιδιά. Μάλιστα, είναι φαντασμαγορικός, καθώς το δέντρο τους πάνω έχει απίστευτα στολίδια.

Το ζευγάρι απολαμβάνει όλο τον χρόνο που έχει ελεύθερο ειδικά τώρα στην καραντίνα με την κόρη και το γιο του που είναι η κύρια προτεραιότητα τους και η μεγαλύτερη τους αδυναμία.

Μάλιστα, πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους έχουν μερικά στολίδια τα οποία σίγουρα θα τα ζηλέψετε. Συγκεκριμένα πρόκειται για στολίδια με τα ονόματα τους.

Μια μικρή γεύση μας έδωσε η Δούκισσα Νομικού με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα κλαδιά του δέντρου.

Να πούμε πω γενικά το δέντρο στο σπίτι τους είναι απλά απίστευτο. Είναι πολύ ψηλό με τεράστια καταπράσινα κλαδιά και σε μια μικρή γωνία δεν χωράει αφού είναι τεράστιο. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης στολισμός σπιτιού

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι που μένει με την οικογένειά της και με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεδοωρίδη.

Η καραντίνα συνεχίζεται και πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο για να περάσει μαζί με τα παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού αφιέρωσε το πρωινό της στην οικογένειά της και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία για να πει τη δική της καλημέρα στους followers της, από το παιχνίδι που έπαιζε στο παιδικό δωμάτιο.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού παιδιά