Χριστίνα Παππά: Αφοπλιστική η απάντηση της για την Σπυροπούλου - "Δεν θα παρακαλέσω κανέναν!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά: Αφοπλιστική η απάντηση της για την Σπυροπούλου -

Στο Happy Day μίλησε η Χριστίνα Παππά το πρωί της Πέμπτης για την "κόντρα" της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την εποχή που βρισκόταν στο Dancing on Ice αλλά και για τα "κυκλώματα" που συνάντησε στην τηλεόραση.

«Τώρα με την καραντίνα κάνουμε delivery. Σε λίγο θα φωνάζουμε… εδώ το καλό το σούσι. Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω; Δεν έχω σχέση, κανείς δεν μπορεί να με ανεχτεί. Όταν… μεγαλώσω πολύ θα κάνω ότι πει ο γιατρός μου. Θα κάνω ένα “τράβηγμα”.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν υπήρχε ποτέ κάτι. Απλά υπήρξαν κάποια νεύρα, ένας θυμός εκείνη τη στιγμή και πάει, πέρασε. Βίωσα ανταγωνισμό και κυκλώματα στην καριέρα μου ως ηθοποιός. Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να κάνω τηλεόραση. Όποιος θέλει, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο. Πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Παππά είχε πάει στο νοσοκομείο. Τι είχε συμβεί;

Στο Dancing on Ice πήγα για να διασκεδάσω. Δεν ήξερα ούτε το πόδι μου να βάλω στον πάγο. Υπήρχαν 2 συγκεκριμένες κοπέλες που εμένα και την Σταματίνα μας κοίταζαν περίεργα», είπε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά για Σπυροπούλου: "Δεν μου λέει κάτι, έχει σβήσει!"

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει τώρα με την άλλοτε φίλη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πλέον δεν αφήνει κανένα κενό και περιθώριο στο να ξανάέχουν σχέσεις οι δύο πρώην φίλες και εξηγεί ποια είναι η πλευρά της.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση».