Το ανακοίνωσε η Βάσω Λασκαράκη - Χαρές για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του σεφ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε η Βάσω Λασκαράκη - Χαρές για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ χαρμόσυνη είδηση η οποία αφορά τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Μπορεί οι μέρες της καραντίνας να είναι δύσκολες για όλους ωστόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα πάνω στο στοιχείο του που δεν είναι άλλο από τη μαγειρική.

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα μικρό teaser της νέας δουλειάς του συζύγου της και δεν έκρυψε τον μεγάλο της ενθουσιασμό. Την ίδια στιγμή και ο Λευτέρης Σουλτάτος δείχνει να είναι έξαλλος με όσα γίνονται στο διαδίκτυο στο όνομα της συζύγου του. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτό ανακοίνωσε η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Απίστευτο σκηνικό στο σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου το βράδυ της Δευτέρας - Τι συνέβη

Ένα απίστευτο και άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό "έστησαν" στο σπίτι τους το βράδυ της Δευτέρας, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος, έχοντας δίπλα τους και την κόρη της ηθοποιού.

Το ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται όπως όλοι μας σε καραντίνα, ωστόσο προσπαθούν όσο μπορούν να βλέπουν την κατάσταση με αισιοδοξία. Για αυτό πήρε την απόφαση να μπει στο 100% στο κλίμα των εορτών.

Χθες το βράδυ λοιπόν έγινε χαμός με τα υλικά που βρισκόντουσαν στην κουζίνα τους, αφού Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος και μικρή Εύα, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.

Η Εύα μάλιστα, βοήθησε και στο στόλισμα τους, που ήταν χιονάνθρωποι και άλλα σχεδιάκια. Η ηθοποιός μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagra, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που πέρασαν στην κουζίνα.

Φωτογραφία από το σπίτι Σουλτάτου - Λασκαράκης

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κουζίνα σπιτιού

Να σημειώσουμε εκτός από το σπίτι του μένει με το Σουλτάτο, είδαμε και το σπίτι που έμενε με τους γονείς της.

Φαντασμαγορικός ο στολισμός Λασκαράκη - Σουλτάτου: Κατακόκκινο έγινε το σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα ζευγάρια της showbiz που στόλισαν το σπίτι τους και μπήκαν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, από τα φωτάκια που έβαλαν το σαλόνι τους όταν κλείνουν τα φώτα γίνεται κατακόκκινο.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού - δείτε τα χθεσινά κρούσματα "φωτιά" - ωστόσο αρκετός κόσμος για να δώσει έναν τόνο χαράς και αισιοδοξίας έχει στολίσει το δέντρο στο σπίτι του.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος όμως μπορούμε να πούμε πως έχουν από τους πιο φαντασμαγορικούς στολισμούς και η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύει.

Εκτός του ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους είναι τεράστιο, τα φωτάκια το κάνουν ακόμη πιο τέλειο!

Φωτογραφία από τον κατακόκκινο στολισμό στο σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος στολισμός σπιτιού