Big Brother: Το «καρφί» του Παναγιώτη Βαρουξή για τον Κεχαγιά - «Για μένα είναι αποβολή...»

Έξαλλος με αυτά που έγιναν με τον αδερφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Το «καρφί» του Παναγιώτη Βαρουξή για τον Κεχαγιά - «Για μένα είναι αποβολή...»

Μετά τον μεγάλο καυγά που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι ανάμεσα στον Κεχαγιά και τον Χρήστο, ο Παναγιώτης Βαρουξής αποφάσισε να σχολιάσει το συμβάν και να ρίξει το δικό του «καρφί» για την ελαφριά ποινή που επιβλήθηκε.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως η αντιμετώπιση του Big Brother στο συγκεκριμένο ζήτημα ήταν κάπως «ελαφριά» και ζήτησαν να αποβληθεί ο Δημήτρης Κεζαγιάς - δείτε εδώ.

Έτσι θέλησε να πάρει θέση και ο αδερφός του Χρήστου, Παναγιώτης ο οποίος μέσα από μία σειρά από στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε τα όσα έγιναν και εξέφρασε τη δική του άποψη για την ποινή.

«Η στάση του Χρήστου απέναντι στον επιθετικό Κεχαγιά, δεν είναι μια στάση που δηλώνει πως είναι... κότα. Είναι μια στάση και νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένεια, να λύνουμε τα πράγματα με ήρεμο διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς. Και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Άννα Μαρία έσπασε μια πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι προτεινόμενη και να μην έχει δικαίωμα σε βέτο, αρχηγία και ψηφοφορία.

Και ο Κεχαγιάς που χρησιμοποιεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία, που για ‘μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως να είχε χρησιμοποιήσει, ποια είναι η ποινή του; Γιατί τόση αδικία; Για εμένα είναι κόκκινη κάρτα και αποβολή από το παιχνίδι», ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Αυτή είναι η ποινή που επέβαλε ο Μεγάλος Αδερφός στον Κεχαγιά

Ο Κεχαγιάς βρέθηκε στο επίκεντρο των καυγάδων στη διάρκεια της ψηφοφορίας προς αποχώρηση, που έγινε ανοικτά και προκάλεσε αναστάτωση. Κατά σειρά, μάλιστα, ο Κεχαγιάς τσακώθηκε με την Άννα Μαρία, τον Θέμη και τον Χρήστο - δείτε εδώ τι συνέβη - με αποτέλεσμα αμέσως μετά να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ζητήσει συγγνώμη από τον «Μεγάλο Αδελφό», αν και συνέχισε να «κατακεραυνώνει» τους συμπαίκτες του.

Λίγο αργότερα, και αφού πάλι συζητούσε το ζήτημα της στρατηγικής με τη Σοφία, που τον παρακάλεσε μάλιστα για ακριβώς αυτό το λόγο να την ψηφίσει, ο «Μεγάλος Αδελφός» τον κάλεσε, για ανακοινώσει την ποινή του. Η αλήθεια είναι, ότι αυτή είναι αρκετά σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο Κεχαγιάς τίθεται αυτόματα ως υποψήφιος προς αποχώρηση, χωρίς αυτό να μπορεί να αλλάξει. Ο παίκτης, δηλαδή, δεν μπορεί να διεκδικήσει το βέτο και κανείς εκ των συγκατοίκων του δεν μπορεί να τον σώσει, εφόσον το κερδίσει και επιθυμεί να του το δώσει. Στην ανακοίνωση μπροστά σε όλους, ο Δημήτρης σηκώθηκε και τόνισε, ότι αποδέχεται την ποινή του, μη διστάζοντας όμως να πετάξει τα καρφιά του προς τους υπόλοιπους.