The Bachelor: Τα κορίτσια μπήκαν στην κουζίνα - «Ο φούρνος ποιος είναι;»

Ήρθε η καταστροφή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα κορίτσια μπήκαν στην κουζίνα - «Ο φούρνος ποιος είναι;»

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να βάλει τα κορίτσια στην κουζίνα και τότε ήρθε η απόλυτη καταστροφή. Μερικές δεν είχαν ιδέα από μαγειρική ενώ η Εριέττα δε δίστασε να ρωτήσει ποιος είναι ο φούρνος.

Όπως έχει ήδη πει πολλές φορές ο ίδιος, θα ήθελε η σύντροφός του να ξέρει να μαγειρεύει. Έτσι δοκίμασε τις μαγειρικές ικανότητες των κοριτσιών.

Και ενώ μερικές ενθουσιάστηκαν, όπως η Βίβιαν και η Αντζελίνα που ξέρουν να μαγειρεύουν, άλλες «αρρώστησαν» στην ιδέα. Η Νικολέττα δεν έχει ιδέα και ζήτησε τη βοήθεια των συμπαικτριών της ενώ η Εριέττα χρειάστηκε να ξεκινήσει από τα πιο βασικά. Δείτε εδώ και μία δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά την Εριέττα.

Πόσα; Σοκ με τα λεφτά που δώσανε στον Βασιλάκο για να γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και τα λεφτά που παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε πως ο πρώτος Έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε ποια αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι εδώ!