The Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά από τη δοκιμασία η Νικολέττα - «Δεν αντέχω άλλο»

Τα παράτησε και γύρισε στη βίλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά από τη δοκιμασία η Νικολέττα - «Δεν αντέχω άλλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, η Νικολέττα τα βρήκε πολύ σκούρα στη δοκιμασία με τη μαγειρική και αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά, γεγονός που άφησε άναυδο τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Παράτησε την ποδιά της και φώναξε πως δεν αντέχει άλλο.

Ο Βασιλάκος ζήτησε από τα κορίτσια να φτιάξουν το καλύτερο κέικ - δείτε εδώ τις επικές ερωτήσεις που του έκαναν - ωστόσο η Νικολέττα δεν μπορούσε καθόλου να μαγειρέψει.

Ενώ στην αρχή το προσπάθησε, αποφάσισε να τα παρατήσει και να γυρίσει στη βίλα καθώς όπως εξήγησε στον Παναγιώτη, δεν αισθανόταν καλά από την αρχή της ημέρας. Φυσικά τα υπόλοιπα κορίτσια σχολίασαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρησή της.

Πόσα; Σοκ με τα λεφτά που δώσανε στον Βασιλάκο για να γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και τα λεφτά που παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε πως ο πρώτος Έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε ποια αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι εδώ!