The Bachelor: Ξέσπασε μπροστά στον Παναγιώτη η Αντζελίνα

Έξαλλη με την κίνησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξέσπασε μπροστά στον Παναγιώτη η Αντζελίνα

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, η Αντζελίνα έγινε πραγματικά έξαλλη με μία κίνηση του Παναγιώτη και δε δίστασε να ξεσπάσει μπροστά του για να του εκφράσει τη μεγάλη της δυσαρέσκεια και το παράπονό της.

Ο Παναγιώτης επισκέφθηκε τη βίλα προκειμένου να δει αν η Νικολέττα που αισθάνθηκε μία αδιαθεσία είναι καλά - δείτε εδώ - γεγονός που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Αντζελίνα.

Μόλις ο Bachelor ολοκλήρωσε την συζήτησή του με την Νικολέττα πλησίασε τα κορίτσια και η Αντζελίνα έβαλε τα κλάματα ενώ του εξήγησε πως ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για εκείνη.

Πόσα; Σοκ με τα λεφτά που δώσανε στον Βασιλάκο για να γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και τα λεφτά που παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε πως ο πρώτος Έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε ποια αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι εδώ!