Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Πυργίδη - «Βάλε τα σάλια σου εκεί που ξέρεις»

Τσακώθηκαν ξανά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Πυργίδη - «Βάλε τα σάλια σου εκεί που ξέρεις»

Για ακόμα μία φορά οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, όταν ο δεύτερος την προσέγγισε για να λύσουν ένα θέμα που δημιουργήθηκε. Ο τσακωμός ξεκίνησε και έληξε με την Άννα Μαρία να του λέει χαρακτηριστικά να βάλει τα σάλια του εκεί που ξέρει.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν σπάσει και δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν.

Ο Πυργίδης την πλησίασε για να της ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με το πότε έχει δει τη Σοφία να τον πλησιάζει για να γλιτώσει μία ψήφο - δείτε εδώ. Οι τόνοι ανέβηκαν και η Άννα Μαρία εκνευρίστηκε ενώ άρχισε να φωνάζει δυνατά.

Λίγη ώρα αργότερα ο Πυργίδης την πλησίασε ξανά για να την ηρεμήσει και να της πει όλα όσα ήθελε με ηρεμία αλλά για άλλη μία φορά η προσπάθειά του αποδείχθηκε άκαρπη.

Big Brother: Άμεση αποβολή του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το ξέσπασμα του - Τα πάνω κάτω στο σπίτι

Θρίλερ επικρατεί στον σταθμό του ΣΚΑΙ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother και της επίθεσης που έκανε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στον Χρήστο Βαρουξή. Μάλιστα, ζητείται ο πρώτος να αποβληθεί άμεσα από το σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε έξω από τα ρούχα του χθες και επιτέθηκε άσχημα στον συμπαίκτης του και δεν δίστασε κιόλας να προβεί σε πολλούς άσεμνους και άκομψους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το ξέσπασμα αυτό δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου, τέθηκε θέμα για άμεση αποβολή του Κεχαγιά από το ριάλιτι.

Για τον λόγο αυτόν, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι από την οποία τελικά γίνεται γνωστό πως δεν θα αποχωρήσει ο παίκτης καθώς ήδη του επιβλήθηκε μια σκληρή ποινή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε