Στόλισαν την μονοκατοικία τους: Ο Ρουβάς ντυμένος Αϊ Βασίλης και η Ζυγούλη άβαφη με φόρμα

Απίστευτο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στόλισαν την μονοκατοικία τους: Ο Ρουβάς ντυμένος Αϊ Βασίλης και η Ζυγούλη άβαφη με φόρμα

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά αλλά τουλάχιστον θα τα περάσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα τα περάσουν με τα παιδιά τους και μάλιστα στον στολισμό του δέντρου, το βράδυ της Πέμπτης, φρόντισαν να τους κάνουν μια έκπληξη αφού ο τραγουδιστής ντύθηκε Αϊ Βασίλης!

Η Κάτι Ζυγούλη που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο φαίνεται η διαδικασία του στολισμού και η έκπληξη του Σάκη!

Βίντεο από το σπίτι του Ρουβά και της Ζυγούλη την στιγμή που το στολίζουν

Δέντρο πριν από λίγες ημέρες στόλισε και η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της στα Μελίσσια! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες εδώ.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο σπίτι τους έχουν ολόκληρο εργαστήριο - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλου μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη. Μέσα στο σπίτι τους, έχουν ολόκληρο εργαστήριο.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μέσα στο σπίτι, μαζί με τα παιδιά του.

Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει με τον καλύτερο τρόπο και έτσι, πριν από μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία χαλαρώνει με λίγη ζωγραφική στο σπίτι. Θυμίζουμε πως τις προάλλες είδαμε ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Δείτε το εδώ!

Αυτό είναι το εργαστήριο που έχουν στο σπίτι τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη σπίτι