Ανακοινώθηκε από την Πάολα και το MEGA - «Είναι η δική μου σειρά να...»

Το βίντεο "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε από την Πάολα και το MEGA - «Είναι η δική μου σειρά να...»

Ανακοινώθηκε επίσημα και από την ίδια την Πάολα πως αυτό το Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του MEGA είναι η σειρά της να τραγουδήσει τις πιο μεγάλες της επιτυχίες για τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα:

Το «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Πάολα.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, μας χαρίζει μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

Εκρηκτική όπως πάντα, ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας καθηλώνει με τις ερμηνείες της σε παλιά και νέα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί. Τα προσωπικά hits που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των charts, όπως ο «Θυμός» και η ολοκαίνουργια «Αμετανόητη», δένουν με ένα αφιέρωμα σε αγαπημένες μελωδίες και λαϊκές επιτυχίες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο.

Μαζί της ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με το πηγαίο ταλέντο και τη μακρά του πορεία στο λαϊκό στερέωμα, η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της, αλλά και οι σπουδαίοι Στάθης Νικολαΐδης και Μανώλης Κονταρός, που ενώνουν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες σε τραγούδια που θα μας συγκινήσουν και θα μας διασκεδάσουν, όπως πάντα στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

Δείτε επίσης, φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Πάολα . «Παλάτι» το δωμάτιο της κόρης της

Λίγα λόγια για την Πάολα που θα τραγουδήσει στο Σπίτι με το Mega

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή. Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη.

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο». Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει.

Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.