Φαντασμαγορικός ο στολισμός στη βίλα Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Σήκωσε θύελλα η φωτογραφία

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαντασμαγορικός ο στολισμός στη βίλα Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Σήκωσε θύελλα η φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη έχει στολίσει τόσο μέσα όσο και έξω τη βίλα της στα Μελίσσια, μπαίνοντας έτσι στο κλίμα των Χριστουγέννων. Τη βοήθεια τους μάλιστα, έδωσαν τόσο ο σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλος αλλά και τα παιδιά της. Η φαντασμαγορική φωτογραφία που δημοσίευσε, σήκωσε θύελλα.

Η παρουσιάστρια στο λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από τον απίστευτο και σαν δάσος όπως έχουμε ξαναδεί, κήπο της όπου ο στολισμός και άκρως εορταστικός. Έχει βάλει φωτάκια στα δέντρα, και φωτίζουν όλη την αυλή.

Τα σχόλια από το πρώτο κιόλας λεπτό έπεσαν σαν την βροχή, όχι μόνο για τον στολισμό, αλλά και γιατί δίνει δώρο την ζακέτα που φοράει.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος βίλα

Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη - Δείτε και βίντεο μέσα από τη βίλα της με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά στόλισαν τη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια, με το δέντρο τους να είναι τεράστιο.

Οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια θα είναι εντελώς διαφορετικές. Όχι μόνο λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί για πρώτη φορά είναι ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό θα περάσει τα Χριστούγεννα της, ακριβώς όπως θέλει με την οικογένεια της χωρίς πολύ πρωινά ξυπνήματα λόγω της εκπομπής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας την βοήθεια των παιδιών τους, έστησαν στο σαλόνι τους το δέντρο και ξεκίνησαν να βάζουν τα στολίδια και τα λαμπάκια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά σπίτι

Στο τέλος - όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα σχόλια των αναρτήσεων της - το αστέρι έβαλε στην κορυφή η Μαρινούλα.

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή, όπου η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή με τον Ματέο. Σίγουρα ωστόσο, θα στόλισαν και τον τεράστιο κήπο τους, ο οποίος μοιάζει με δάσος.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά την ώρα του στολισμού

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki