Νέο ζευγάρι «φωτιά» της showbiz - Βγήκε στη φόρα όλη η αλήθεια

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο ζευγάρι «φωτιά» της showbiz - Βγήκε στη φόρα όλη η αλήθεια

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν δυο συγκεκριμένους ανθρώπους να είναι το νέο ζευγάρι φωτιά της σόου μπιζ.

Ο λόγος για... την Σελένα Γκόμεζ και τον Τζίμι Μπάτλερ. Οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται όταν ένας χρήστης του Twitter αποκάλυψε πως ενώ βρισκόταν στο γαλλικό μπιστρό «Lucien» στο East Village, άκουσε ένα μέλος του προσωπικού να ενημερώνεται πως η η Σελένα θα δειπνήσει εξίσου στο ίδιο μαγαζί μαζί με τον 31χρονο σταρ του ΝΒΑ.

Έκτοτε, τόσο τα κοινωνικά δίκτυα όσο και τα site συνεχώς διαδίδουν όλο και περισσότερες φήμες χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Elle, ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της Σελένα επιβεβαιώσει ότι πράγματι τα δυο παιδιά πολύ συχνά βγαίνουν ραντεβού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Τζίμι της πρότεινε να πάνε για δείπνο και πέρασαν καταπληκτικά. Είναι χαλαροί και εκείνη θέλει να δει προς τα πού μπορεί να πάνε τα πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει. Της αρέσει όμως και δηλώνει πως ο Τζίμι είναι φοβερός τύπος». Στο μεταξύ, ποια γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και το ανακοίνωσε μέσω instagram;

Νέο ζευγάρι «φωτιά» της showbiz

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Το έκαναν γνωστό στο Instagram

Ένα νέο ζευγάρι έχουμε στο χώρο της showbiz. Συγκεκριμένα, του Hollywood! Την είδηση έκανε γνωστό κορυφαία ηθοποιός με μια φωτογραφία στα social media

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με τον οποίο απέκτησε τον 6χρονο σήμερα Μασέο, η Χάλι Μπέρι θέλησε να αποκαλύψει στο instagram, ότι είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η 54χρονη ηθοποιός είχε αρχίσει να κοινοποιεί στιγμιότυπα από τις προσωπικές της στιγμές, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Σε μία τελευταία ανάρτησή της όμως, εμφανίστηκε φορώντας ένα T-shirt με το όνομα του Αμερικανού τραγουδιστή Van Haunt. «Τώρα ξέρετε» σχολίασε η ίδια. Ένα νέο ζευγάρι έχουμε και στην ελληνική showbiz.