My Style Rocks: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Η ανατροπή στο φινάλε

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Η ανατροπή στο φινάλε

Τα γυρίσματα του My Style Rocks έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι φιναλίστ πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην μεγάλο τελικό που θα έχει και μια ανατροπή.

Οι παίκτριες και οι παίκτες έχουν προσπαθήσει πολύ για το καλύτερο και κάθε εβδομάδα προσπαθούν να ξεχωρίσουν με το στυλ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 20 Δεκέμβρη και μάλιστα θα είναι live! Αυτό σίγουρα περιμένουμε να το δούμε. Έκτακτη ανακοίνωση για το My style rocks Gala

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα - Αποχώρησε από το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε ξαφνικά σε λυγμούς και καθώς δεν μπορούσε καθόλου να συγκρατήσει τα δάκρυα της αποχώρησε από το πλατό.

Η Μικαέλα ξεκίνησε να κλαίει κατά την διάρκεια της πασαρέλας της Έρης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ήταν ο λόγος που στεναχωρήθηκε

Φυσικά μόλις το αντιλήφθηκε η Κατερίνα Στικούδη ότι η Μικαέλα έχει ξεσπάσει σε κλάματα, την ρώτησε τι έχει συμβεί κι αν ο λόγος που κλαίει σχετίζεται με την εκπομπή. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι προσωπικό το θέμα αλλά ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι παραπάνω για αυτό.

Καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, η Μικαέλα ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό και λίγο αργότερα επέστρεψε ξανά στη θέση της. Αυτή, μεταξύ των άλλων, ήταν η παίκτρια που κέρδισε στο αποψινό επεισόδιο!

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Κωνσταντίνα - Τι συνέβη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style rocks ακούστηκαν αυστηρές κριτικές και βαριά σχόλια για ορισμένες εμφανίσεις, ειδικότερα της 18χρονης Κωνσταντίνας.

Η Κωνσταντίνα προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να εντυπωσιάσει τους κριτές με το στυλ της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε για σήμερα.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνισή της αφού δήλωσε πως έχει πολλά και άσχετα μεταξύ τους κομμάτια.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η επόμενη που την έκρινε, λέγοντας της πως τίποτα από αυτά που φοράει δεν πάει μεταξύ τους.

Τότε, η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει σε δάκρυα και ξέσπασε σε λυγμούς. Η παίκτρια δήλωσε πως δεν είναι κάποιο θέμα υγείας αλλά κάτι προσωπικό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά, είμαι λίγο πιεσμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι προσωπικά… Θα μου περάσει».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης της επισήμανε ότι δεν την κολακεύει η εικόνα που έχει δημιουργήσει και ότι η σημερινή της εμφάνιση δεν είναι καθόλου καλή.

Για τους παραπάνω λόγους, η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε μόνο 9,8 βαθμούς. Δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή για το ριάλιτι μόδας!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: