Ανακοίνωση Ρώμα για το τεστ κορωνοϊού που έκανε: "Ομολογώ ότι..."

Ποιές οι εξελίξεις;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση Ρώμα για το τεστ κορωνοϊού που έκανε:

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Χάρης Ρώμας σταματά τα γυρίσματα της σειράς Καφέ της Χαράς αφού είχε έρθει σε επαφή με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό.

Σήμερα ο σεναριογράφος και ηθοποιός με μια ανάρτηση του στο instagram αποκάλυψε για το τεστ που έκανε και ενημέρωσε για τις εξελίξεις της σειράς.

Αγαπημένοι φίλοι,
Ευχαριστώ ολόψυχα γιά το ενδιαφέρον και την ανησυχία σας μετά την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη,συνεργάτη αλλά και αγαπημένου φίλου Γιώργου Πατούλη σύμφωνα με την οποία διεγνώστηκε θετικός στον ιό COVID 19.Ομολογώ ότι και εγώ ανησύχησα αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου όπως όφειλα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο μπήκα αμέσως σε καραντίνα,σταματήσαμε προληπτικά τα γυρίσματα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ και έπαψα να επικοινωνώ ακόμη και τηλεφωνικά με τον πολύ κόσμο γιά να ολοκληρωθούν τα τεστ και ότι ανακοινώσω ,τελικά,να είναι απολύτως έγκυρο. Θύελλα στο Instagram με την φωτογραφία που τόλμησε και ανέβασε

Σήμερα μετά την λήψη των αποτελεσμάτων και του δεύτερου τεστ χαρούμενος ανακοινώνω ότι βγήκε και αυτό αρνητικό και έτσι η ζωή συνεχίζεται κανονικά.Όσο κανονικά τουλάχιστον επιβάλλει αυτή η πρωτόγνωρη και σκληρή πανδημία.
Ευχαριστώ και πάλι γιά το ενδιαφέρον και την αγάπη και STAY SAFE!”

ρώμας κορωνοιος

Έκτακτη είδηση για το Καφέ της Χαράς - Άσχημες στιγμές για τον Χάρη Ρώμα

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για τη σειρά Το καφέ της Χαράς και τον Χάρη Ρώμα αφού σταματούν ξαφνικά τα γυρίσματα. Την αποκάλυψη έκανε το Ευτυχείτε με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που εξηγεί τους λόγους.

Όλα ξεκινούν από τον Χάρη Ρώμα ο οποίος συνεργάζεται με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη - ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.- Έτσι ο σεναριογράφος αποφάσισε να σταματήσουν τα γυρίσματα της σειράς προκειμένου να γίνουν πρώτα τα απαραίτητα τεστ σε όλη τη παραγωγή και έπειτα να συνεχίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε, κάθε Τετάρτη ο Χάρης Ρώμας μετέχει στο συμβούλιο που συγκαλεί ο κ. Πατούλης έτσι για λόγους προληπτικούς η σειρά μένει πίσω.