Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Σίας - "Είχα μια εμμονική σχέση"

Τα είπε όλα!

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Σίας -
News 04.12.2020 22:55
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor είδαμε τις παίκτριες να εξομολογούνται τι θα ήθελαν να αλλάξουν από το παρελθόν τους και η Σια μίλησε για μια εμμονική σχέση που είχε.

Τον λόγο λοιπόν τον πήρε η Σια Βοσκανίδου η οποία μίλησε για μια σχέση που είχε στο παρελθόν που όσο και να πλήγωναν ο ένας τον άλλον ξαναγύριζαν πίσω και έκαναν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη έχοντας μια εμμονική σχέση.

Αυτό θα ήθελε να διαγράψει από το παρελθόν της μιας που της έχει στιγματίσει όπως καταλάβαμε. Δείτε εδώ ποια φεύγει.

The Bachelor: Αρνήθηκε να πάει στο ραντεβού η Νικολ - Το γράμμα στον Βασιλάκο

Το σημερινό επεισόδιο στο The Bachelor ξεκίνησε ανατρεπτικά για τις διαγωνιζόμενες αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος κανόνισε να της πάει στο βουνό! Η Νικολέττα όμως αρνήθηκε να πάει μαζί τους.

Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης κάλεσε όλα τα κορίτσια να πάνε στο βουνό μαζί του, όταν όμως η Σία τελείωσε να διαβάζει την πρόσκληση, η Νικόλ δήλωσε πως δεν θα πάει μαζί τους καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Αυτό σίγουρα ευχαρίστησε τις περισσότερες αλλά η Νικολ κατά τα λεγόμενα της στεναχωρήθηκε πολύ καθώς νιώθει πως απομακρύνεται από τον στόχο της. Τέλος έγραψε ένα γράμμα για να το διαβάσει ο Bachelor της καρδίας της και να την συγχωρέσει.

The Bachelor: Βγήκε από τα ρούχα της η Βίβιαν - "Ο πρώην σου σε χώρισε γιατί..."

Μια απίστευτη επίθεση της Εριέττας προς την Βίβιαν θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor. Οι παίκτριες που ολοένα και φτάνουν πιο κοντά στον τελικό βγάζουν τον πιο άγριο εαυτό τους.

Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό coctail party η Εριέττα θα δηλώσει πως η Βίβιαν είναι πολύ βαρετή και την κάνει να νυστάζει όσο μιλάει.

Αυτό όμως που ενόχλησε παραπάνω την Βίβιαν είναι όταν η συζήτηση πήγε στον πρώην της και η Εριέττα σχολίασε πω την χώρισε γιατί βαριόταν μαζί της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Share