«Βόμβα» στο Big Brother - Στο Open ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μόλις έγινε η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βόμβα» στο Big Brother - Στο Open ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μία κανονική «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει απόψε στον ΣΚΑΪ και στο Big Brother καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί απόψε στο Open και το J2US.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επικοινώνησε δημόσια με τον Νίκο Κοκλώνη και εκείνος την ενημέρωσε μέσα από το ακουστικό πως απόψε το δημοφιλές show θα έχει έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μάθει ποιος είναι αυτός και τελικά ο Νίκος Κοκλώνης ενέδωσε και της είπε πως καλεσμένος θα είναι στην κριτική επιτροπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό live του Big Brother.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Αν ενοχλεί η παρουσία μου, αποχωρώ»

Άστραψε και βρόντηξε στο χθεσινό live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την κριτική που δέχθηκε αυτή την εβδομάδα, και ξεκαθάρισε πως αν η παρουσία του ενοχλεί, τότε είναι διατεθειμένος να φύγει για να μην δημιουργεί πρόβλημα.

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος στηρίζει το ζευγάρι του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής δε δίστασε να απαντήσει δημόσια σε αυτές τις κατηγορίες τονίζοντας πως είναι στη διάθεση του κοινού αν κρίνει πως πρέπει να φύγει, ενώ στην έναρξη του live ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τη στάση του Κεχαγιά.

«Γενικότερα στις εκπομπές, έχω έρθει για να διευκολύνω, αν ενοχλεί η παρουσία μου... μπορώ κι εγώ τώρα να πάρω μαζί τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω με κακία», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν αφήσει τον Κεχαγιά να μιλήσει για την αποχώρησή του.

Δημήτρης Παπανώτας: Το "καρφί" στον Μικρούτσικο - «Δεν υπήρχε άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να...»

Ένα απίστευτο "καρφί" για τον Ανδρέα Μικρούτσικο πέταξε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή ερώτηση που του έγινε για το Big Brother.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην Real life και την Πολυξένη Καραμίχα και αναφέρθηκε στην επιστροφή του ριάλιτι η οποία έγινε με επιτυχία.

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που σας αρέσει πραγματικά;

Το Big Brother είναι σε άλλο κανάλι και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, αλλά το είχα πει πριν από χρόνια ότι θα κάνει νούμερα όποιος το ξανακάνει. Όταν το είχα πει, είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των συμμετεχόντων και των συντελεστών.

Των συντελεστών γιατί;

Χρειάζεται ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής που θα μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είχε "αδειάσει" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είχε συμβεί;

Αυτό είναι το "καρφί" του Δημήτρη Παπανώτα στον Μικρούτσικο

Είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συντελεστής.

Θέλετε να μου πείτε ότι σε όλο το τηλεοπτικό στερέωμα δεν υπήρχε ένας άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να καλέσουν από την αποστρατεία τον κύριο Μικρούτσικο;