Έλλη Τρίγγου: Μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον πρώην σύντροφό της - "Ο Αργύρης έχει..."

Οι δυο τους ξανά μαζί στη σκηνή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλλη Τρίγγου: Μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον πρώην σύντροφό της -

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται μίλησε η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου και αποκάλυψε πως με τον πρώην σύντροφο της Αργύρη Παντζάρα πρωταγωνιστούν μαζί και είναι κομμάτι της ζωής της.

«Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί γιατί είμαστε τρελοί για δέσιμο που το κάναμε αυτό. Αστειεύομαι. Μετά πάμε στο κομμάτι του Αργύρη σαν καλλιτέχνη, συνάδελφο και συμπαίκτη επάνω στην σκηνή. Τον θαυμάζω απεριόριστα ούτως ή άλλως κι έχω παρακολουθήσει όλη του την πορεία από την πρώτη παράσταση μέχρι αυτήν την στιγμή κι εξακολουθώ και δηλώνω φαν.

Είμαι τόσο χαρούμενη και το περιμέναμε χρόνια κι εγώ κι εκείνος κι απλά θέλαμε να είναι η σωστή μας στιγμή και να είμαστε αρκετά ώριμοι να το διαχειριστούμε. Γίναμε θέλοντας και μη και μας έκανε καλό αυτή η περιπέτεια. Μέσα σε αυτά ο Αργύρης έχει υπάρξει κομμάτι της ζωής μου και θέλαμε να κερδίσει η ανθρωπιά κι όχι η ανθρωπίλα.» Αργύρης Πανταζάρας: Η περιπέτεια που πέρασε με την 'Ελλη Τρίγγου στο αεροδρόμιο για Κάννες

Άγριος καυγάς για Τρίγγου - Πανταζάρα στα παρασκήνια του ANT1

Ένα άσχημο περιστατικό περιγράφει πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao με πρωταγωνιστές των Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου, από την σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Για την ακρίβεια το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση του Γιάννη Βασιλώτου στα γυρίσματα της σειράς. Το σενάριο περιέχει πολλές σκηνές στις οποίες οι δυο ηθοποιοί έρχονται κοντά κι αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να παραβλέψει ο Πανταζάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου του περιοδικού πριν λίγες ημέρες έγινε ένας μεγάλος καυγάς στο καμαρίνι της Έλλης. Ο Πανταζάρας απαίτησε να μην κάνει άλλη σκηνές με τον Βασιλώτο κάτι που φυσικά δεν ήταν εφικτό αφού το απαιτεί το σενάριο. Με φωνές και αποχώρηση με χτύπημα της πόρτας ολοκληρώθηκε ο καυγάς τους.

Βέβαια, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τίποτα τέτοιο δεν συνέβη! Οι δυο ηθοποιοί είναι πολύ αγαπημένοι και μάλιστα λίγο καιρό πριν είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους στις Κάννες. Δείτε εδώ φωτογραφίες.