Λάκης Γαβαλάς: Το περιστατικό που τον σημάδεψε - "Ήταν χειρότερο από τη φυλακή"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Το περιστατικό που τον σημάδεψε -

Ένα άγνωστο περιστατικό για τη ζωή του αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Roomies το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks μίλησε για όλα.

“H πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ταξίδευα από την Γενεύη στο Μιλάνο γιατί δούλευα την ίδια μέρα, φτάνω το βράδυ έχω πυρετό και κάνω σόου. Αυτό για μένα ήταν χειρότερο από φυλακή και από οτιδήποτε. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή γιατί δεν είχα κομπάρσους, ενώ στην φυλακή είχα 2.348 κομπάρσους.”

“Μετά από λίγο καιρό στην φυλακή όταν άρχισαν οι δικηγόροι και μου έλεγαν θα βγεις σε μία εβδομάδα, θα βγεις σε δύο εβδομάδες, θα βγεις σε 3, τους λέω παιδιά θα μακρύνει το μαλλί, θα χαλάσει το χρώμα, κάντε το αν είναι τώρα.

Σε 3 μήνες δεν θα είμαι ο ίδιος δεν θα με γνωρίζουν. Κάνω ένα τσακ πάω στον αρχιφύλακα και του λέω πόσα άτομα έχει η φυλακή; 2.348 δεν θυμάμαι ακριβώς, λέω όλοι αυτοί είναι κομπάρσοι, κάνουμε ένα φιλμ που θα έχει να κάνει με την φυλακή. Τέλος πάντων άρχισαν εκεί να με φωνάζουν συγκρατούμενοι μου για να κουβεντιάσουμε, άλλοι μίλαγαν για απαγωγές, άλλοι για σκοτωμούς, για σακουλάκια, ούτε που καταλάβαινα τι συζήταγαν, εγώ μίλαγα για στριφώματα και δεν με ξανά κάλεσαν να μιλήσουμε”. Δείτε γιατί δάκρυσε ο Λάκης στο My style rocks

Όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος στην φυλακή, απάντησε:

“Το τρίμηνο δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό, τραγικό”.

Λάκης Γαβαλάς: Αυτοπροτάθηκε στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση πασίγνωστης εκπομπής!

Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης ήταν ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος έκανε μια τρομερή πρόταση στον σταθμό του ANT1 για την παρουσίαση μιας πασίγνωστης εκπομπής.

«Ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα περισσότερο, είναι να κάνω μία πρόταση στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος ικανός και με είχαν φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή ΟΛΑ με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη. Κι εγώ θα ήθελα να ξανακάνω το ΟΛΑ, θα μου άρεσε πάρα πολύ. Για δείτε το», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και δεν ξέρουμε το ακριβώς… είδαν εκείνη την ώρα στο κανάλι.

Όσο για το My Style Rocks αποκάλυψε πως ο σταθμός σκέφτεται να δώσει παράταση μετά της 20 Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ο τελικός. Επίσης, όπως είπε, το show θα επιστρέψει του χρόνου με νέο κύκλο και τους ίδιους συντελεστές.