Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έπεσε και εκείνη θύμα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έπεσε και εκείνη θύμα

Και η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε θύμα απάτης στα social media, όπως το ίδιο έχουν πάθει σχεδόν όλοι οι celebrities. Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές, μέχρι να λυθεί το όλο ζήτημα και το προφίλ που έχει "κλέψει" το όνομα της να διαγραφεί.

Πολλά είναι τα ονόματα της ελληνικής showbiz που έχουν δει τα ονόματα τους να χρησιμοποιούνται για να κλέβουν χρήματα και προσωπικά στοιχεία ανθρώπων, με τον ισχυρισμό πως δήθεν έχουν κερδίσει σε κάποιο διαγωνισμό.

Πρόσφατα και ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση, αποκαλύπτοντας πως θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με σκοπό κατέβουν όλα αυτά τα προφίλ για να μην την πατήσει κανένας.

Νέο θύμα αυτής της απάτης τώρα είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου. Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στο εν λόγω προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.

Σίσσυ Χρηστίδου θύμα απάτης instagram

Ασύλληπτο περιστατικό στο Έλα Χαμογέλα - «Έμεινε» η Σίσσυ Χρηστίδου

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του Έλα Χαμογέλα. Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε ένα απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή και «έμεινε» ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε σε γέλια μαζί με τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από τα Διλήμματα της Κατερίνας Καινούργιου, στο οποίο η Μάρα Μεϊμαρίδη εξηγεί την έννοια της λέξης «πουτί».

Ο Παύλος Σταματόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του να μαντέψουν τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη ωστόσο όλοι απέτυχαν. Μόλις έμαθαν όμως τη σημασία της, ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό, ενώ στη χθεσινή εκπομπή της η παρουσιάστρια έκανε μία δημόσια αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε το ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε στο Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου